han Kultúra

Letný TYRŠÁK sa otvára ZHURTA: Odštartuje ho majáles so speváckymi hviezdami!

Tomu sa povie štart hneď zhurta! Na pravom brehu Dunaja, teda na petržalskej strane, sa ako už tradične, otvoria brány letného Tyršáku.

Ilustračný obrázok k článku Letný TYRŠÁK sa otvára ZHURTA: Odštartuje ho majáles so speváckymi hviezdami!
Zdroj: Instagram.com/metthouse_movie

„Tyršák je koncept pláže na brehu Dunaja. Miesto, ktoré Bratislavčania poznali ako zanedbané parkovisko po bývalom Lunaparku, opäť ožíva zábavou! Priestor pri Starom moste sme zrevitalizovali a premenili na pulzujúcu pláž, kde sa snúbi oddych, zábava a kultúra,“ informuje portál www.tyrsak.sk.

Brány letného Tyršáku sa otvárajú už tento piatok, teda 5. mája. „Odštartujeme s novou food zónou, atrakciami a štandardne kvalitným programom,“ píšu aj na Facebooku.

Bude sa spievať

No, a hneď sa odštartuje veľkolepo, Bratislavským majálesom. Ten sa bude konať už po 14-krát a to v dňoch 5.-6. mája. „Opäť sa môžeme tešiť na skvelé koncerty na hlavnom pódiu, zábavné aj zaujímavé programy pre deti aj rodičov,“ potvrdzujú na webe www.bratislavskymajales.sk.

Na koho sa môžete tešiť? Takže, napríklad na Janu Kirschner, skupinu Para, Billy Barman, Korben Dallas či Hex.

Na svoje si prídu aj rodiny s deťmi, ktorým sa núkajú viaceré predstavenia Divadla Fí, či Divadla na hojdačka a Spoza voza. Samozrejme, nemôžeme zabudnúť na milovníkov pitia a jedla.

Ďalšie aktuálne témy

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM