Maros Palesch Kultúra

Letnú sezónu štartuje prvá z mestských pláží

Populárny letný projekt Summer Club Incheba štartuje už svoju tretiu sezónu. Na ploche 17 000 m? od konca apríla do polovice septembra Bratislavčanom ponúkne relax, zábavu, intenzívne športové vyžitie a množstvo hudobných a kultúrnych podujatí. Slávn

Aj tento rok areál láka na aktivity dennej (od 9:30 do 20:00) a večernej prevádzky. Počas horúcich dní ponúka relax na slnku s možnosťou osvieženia sa v bazéne. Vyznávači aktívneho oddychu sa môžu športovo vyžiť pri plážovom volejbale, futbale, či tenise. V požičovni sú zdarma k dispozícii lehátka, uteráky, športové potreby ako lopty na plážový futbal a volejbal, bedmintonové a tenisové rakety, frisbee, formičky pre deti a rôzne iné potreby. Okrem užívania všetkých športovísk a ostatných doplnkových služieb v areáli, môžu návštevníci Summer Clubu spraviť niečo aj pre svoje zdravie. Budú prebiehať cvičenia pre dospelých, deti a mamičky s deťmi, cvičenia jogy a zabezpečené je aj poradenstvo pre zlepšenie životosprávy.

V piatok 30.4. sa v areáli Summer Clubu uskutoční 3. ročník beach volejbalového turnaja, ktorý organizuje spoločnosť Action & Health v spolupráci s občianskym združením Športom proti drogám. Súčasťou podujatia je exhibičný zápas známych osobností a autogramiáda športovcov.

Čo sa týka občerstvenia, zabezpečená je široká ponuka gurmánskych a nápojových špecialít. V horúce letné dni dobre padne osvieženie v podobe čerstvých kokteilov. Počas Majstrovstiev sveta v hokeji je pripravená plazmová obrazovka pre sledovanie jednotlivých zápasov.

Vo večerných hodinách bude areál pláže hostiť najrôznejšie tematicky ladené eventy. Štvrtky budú patriť hudbe rokov minulých. Legendárne oldies party rádia VIVA sa vždy tešia veľkému záujmu. Počas sobotňajších nocí sú v programe živé koncerty kapiel.

Podrobné informácie o programe dennej i večernej prevádzky na www.summerclub.sk.

Zdroj: Incheva, a.s., Martina Sekulová

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM