ts Kultúra

LETNÉ KINO: Zoberte svoju polovičku na romantické premietanie pod holým nebom

Už ste vyčerpali všetky nápady a tipy na romantické rande? Urobte si romantiku pod hviezdami v niektorom z bratislavských letných kín.

Ilustračný obrázok k článku LETNÉ KINO: Zoberte svoju polovičku na romantické premietanie pod holým nebom
Zdroj: Bratislava - Karlova Ves

Letné kino v Ružinove

Tohtoročné Kultúrne leto v Ružinove so sebou prinieslo okrem bohatého hudobného programu v Parku Andreja Hlinku aj novinku v podobe bezplatného premietania filmov pod holým nebom.

Na najbližšie premietanie sa môžete tešiť 12. júla. Na programe je česká rozprávka Tři bratři spod režisérskej taktovky Jana Sveřáka. Zobrazuje príbeh troch súrodencov, ktorí sa vybrali do sveta na skusy, s cieľom nájsť si nevesty. Pri svojom putovaní vstupujú do slávnych rozprávok, v ktorých ich čakajú prekvapenia, nástrahy a možno aj vytúžená láska.

každý utorok / 21.00 hod. / amfiteáter v Areáli hier Radosť pri Štrkoveckom jazere / vstup voľný

Letné kino na Kuchajde

Letné kino na Kuchajde vás 13. júla poteší romantickým filmom Dánske dievča, ktorý rozpráva príbeh dánskeho maliara Einara Wegenera a jeho manželky Gerdy. Einar hľadá samého seba a jeho žena ho pri jeho hľadaní podporuje, hoci vie, že ho v prípade úspechu navždy stratí. Ako to nakoniec dopadne?

vždy v stredu a v sobotu / júl 21.30 hod., august 21.00 hod. / Kuchajda / vstup voľný

Letné kino Rača

15. júla si budete môcť vychutnať komédiu Život je život od tvorcov filmu Láska je láska. Nenechajte si ujsť príbeh hlavy rodiny, ktorou je zadumaný a prísny František. Ten by po boku svojich troch dcér rád videl schopných a úspešných mužov. Lenže všetky majú veľký „talent“ nachádzať si pravý opak.

každý piatok / 21.15 hod. / Knižkova dolina / vstup voľný

Letné kino v Líščom údolí

Aj tento rok si pre vás Mestská časť Bratislava-Karlova Ves pripravila Filmové leto v Líščom údolí. V piatok 15. júla si nenechajte ujsť Divoké historky.

Hrdinovia filmu sa v rôznych situáciách dostávajú do bodu, kedy im dochádza trpezlivosť. Rozhodnú sa vziať osud do vlastných rúk. Ste zvedaví, ako to dopadne?

každý piatok / júl 21.00, august 20.30 hod. / Park SNP Líščie údolie / vstup voľný

Autokino Shopping Palace

Ak sa obávate hmyzu v tráve, film si môžete pozrieť aj z pohodlia vášho auta. Autokino na Zlatých pieskoch zahajuje svoju siedmu sezónu pred nákupným centrom Shopping Palace. Ako jediné premieta týždenne až trikrát.

V tomto týždni sú pre vás pripravené komédie Všetky cesty vedú do hrobu – 14. júl, Všade dobre, prečo byť doma? – 15. júl a Stážista – 16. júl.

vo štvrtok, v piatok a v sobotu / 21.30 hod. / Shopping Palace Zlaté piesky / vstup voľný

Letné kino Istracentrum

Na nádvorí Miestnej knižnice v Devínskej Novej Vsi môžete filmy pozerať bez toho, aby vás obletovali otravné komáre. Najbližší piatok, 15. júla, je pre vás pripravený príbeh, ktorého dej sa točí okolo rázovitých ľudí z hôr, jedného bežkarskeho závodu a niekoľkých „padesátek“.

každý piatok / 21.15 hod. / Istrijská 6 (Istracentrum) / vstup voľný

Vajnorské open-air letné kino

V rámci Kultúrneho leta 2016 pripravila mestská časť Bratislava-Vajnory filmové predstavenia Open Air Kina. Za film, ktorý by ste si radi pozreli, môžete hlasovať na stránke mestskej časti.

každý piatok / 21.00 hod. / Park pod lipami / vstup voľný

Amfiteáter Senec

V zrekonštruovanom amfiteátri v blízkosti Slnečných jazier môžete denne počas celého leta pozerať filmy, divadlá či predstavenia, ktoré pre vás mesto pripravilo. Najbližší piatok si nenechajte ujsť napríklad rozprávku Doba ľadová: Mamutí tresk alebo pondelkovú paródiu Ako básnici čakajú na zázrak.

denne / Amfiteáter Senec / čas a vstupné podľa programu

Letné kino SNG – Berlinka

V priestore Berlinka v Esterházyho paláci sú pre vás pripravené žánrovo rôznorodé filmy od špičkových európskych režisérov. Už najbližšiu stredu sa bude premietať tragikomédia Paráda, ktorá rozpráva netradičný príbeh homosexuálneho páru – bojovníka za práva LGBT komunity aj usporiadateľa svadobných hostín Radmila a veterinárneho lekára Mirka.

každú stredu / od 21.00 hod. / Berlinka v Esterházyho paláci / vstupné 3 eurá

Pod Pyramídou

Na terase Pod pyramídou Slovenského rozhlasu si každú letnú nedeľu môžete vychutnať to najlepšie z európskej filmovej produkcie. Druhý ročník Letného kina Pod pyramídou odštartuje už túto nedeľu.

Celkovo uvedú počas mesiacov júl a august osem filmov. Prvým premietaným bude časozberná dráma Chlapčenstvo (2014) režiséra a scenáristu Richarda Linklatera.

každú nedeľu / v júli o 21.15 hod., v auguste a septembri o 21.00 hod. / terasa Pod Pyramídou – Mýtna 1 / vstup voľný

Čítajte aj: Počas najbližších víkendových dní ponúka mesto bohatý program

Kino pod hviezdami
8
Galéria
Zdroj: Bratislava - Karlova Ves
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM