Kultúra

LETNÉ KINO: Premietanie pod hviezdami je v plnom prúde, stáčí si len vybrať z bohatej ponuky filmov

Ak ste si ešte stále nevyskúšali hromadné pozeranie filmov pod holým nebom, prinášame vám pestrú ponuku filmov na nasledujúci týždeň aj tentoraz.

Ilustračný obrázok k článku LETNÉ KINO: Premietanie pod hviezdami je v plnom prúde, stáčí si len vybrať z bohatej ponuky filmov
Zdroj: Facebook

Letné kino v Ružinove

Na najbližšie premietanie sa môžete tešiť už v utorok. Na programe je najlepší britský film roka Teória všetkého. Film rozpráva životný príbeh geniálneho vedca Stephena Hawkinga, ktorý mal celý život pred sebou, keď o neho takmer prišiel.

každý utorok / 21.00 hod. / amfiteáter v Areáli hier Radosť pri Štrkoveckom jazere / vstup voľný

Letné kino na Kuchajde

Letné kino na Kuchajde vás v stredu poteší niektorým z filmov Kingsman: Tajná služba, Purpurový vrch alebo V zajatí démonov.

Hlasovať môžete TU

vždy v stredu a v sobotu / júl 21.30 hod., august 21.00 hod. / Kuchajda / vstup voľný

Letné kino Rača

V závere pracovného týždňa, v piatok, si pozriete francúzsku komédiu Čo sme komu urobili, ktorá rozpráva príbeh zúfalých rodičov štyroch dcér s vyberaným vkusom.

každý piatok / 21.15 hod. / Knižkova dolina / vstup voľný

Letné kino v Líščom údolí

Aj tento rok si pre vás Mestská časť Bratislava-Karlova Ves pripravila Filmové leto v Líščom údolí. V piatok si nenechajte ujsť film Fúsi.

Fúsi má 34 rokov, ale stále žije sám so svojou matkou. Jeho život je monotónnou rutinou. Nečakane sa v ňom však objaví energická Alma a osemročná Hera, ktoré narušia jeho staromládenecké návyky.

každý piatok / júl 21.00, august 20.30 hod. / Park SNP Líščie údolie / vstup voľný

Autokino Shopping Palace

Ak sa obávate hmyzu v tráve, film si môžete pozrieť aj z pohodlia vášho auta. Autokino na Zlatých pieskoch zahajuje svoju siedmu sezónu pred nákupným centrom Shopping Palace. Ako jediné premieta týždenne až trikrát.

V tomto týždni sú pre vás pripravené 4. august – Zlomené mesto, 5. august – Výmena a 6. august – 30 minút po polnoci.

Zaparkujte a nalaďte si rádio na frekvenciu 91 FM.

vo štvrtok, v piatok a v sobotu / 21.30 hod. / Shopping Palace Zlaté piesky / vstup voľný

Letné kino Istra Centra

V piatok 12. augusta sa pobavíte na komédii Päťdesiat odtieňov čiernej. Zabavte sa na päťdesiat spôsobov šťavnatej paródii Päťdesiat odtieňov čiernej v podaní komika a večného „srandistu“ Marlona Wayansa.

každý piatok / 21.15 hod. / Istrijská 6 (Istracentrum) / vstup voľný

Vajnorské open-air letné kino

V rámci Kultúrneho leta 2016 pripravila mestská časť Bratislava-Vajnory filmové predstavenia Open Air Kina. Za film, ktorý by ste si radi pozreli, môžete hlasovať na stránke mestskej časti.

V piatok sa môžete tešiť na film The Program: Pád legendy. Pravdivý príbeh meteorického vzostupu a pádu jedného z najoslavova­nejších a najkontroverznej­ších mužov nedávnej historie Lance Armstronga, svetovo presláveného šampióna Tour de France.

každý piatok / 21.00 hod. / Park pod lipami / vstup voľný

Amfiteáter Senec

V zrekonštruovanom amfiteátri v blízkosti Slnečných jazier môžete denne počas celého leta pozerať filmy, divadlá či predstavenia, ktoré pre vás mesto pripravilo. Prvý augustový týždeň si nenechajte ujsť Monkey Business & Horkýže slíže.

Vo štvrtok 4. augusta môžete zažiť v seneckom amfiteátri unikátny dvojkoncert, na ktorom česká pop-funková kapela Monkey Business a slovenská punk-rocková kapela Horkýže Slíže predstavia to najlepšie zo svojej tvorby.

štvrtok/ 16.00 hod. / Amfiteáter Senec / 2.50 eur

Letné kino SNG – Berlinka

V priestore Berlinka v Esterházyho paláci sú pre vás pripravené žánrovo rôznorodé filmy od špičkových európskych režisérov. Už v stredu si na vás počká film Sils Maria. Pohľad do minulosti odhalí jej skryté túžby i vlastnú identitu.

každú stredu / od 21.00 hod. / Berlinka v Esterházyho paláci / vstupné 3 eurá

Pod Pyramídou

Na terase Pod pyramídou Slovenského rozhlasu si každú letnú nedeľu môžete vychutnať to najlepšie z európskej filmovej produkcie. Túto nedeľu je pre vás pripravený film Schneider vs. Bax.

Temná komédia v duchu škodoradostných filmov bratov Coenovcov je brilantným štylistickým cvičením, ktoré podvracia žáner thrilleru spôsobom, aký tak často nevidíte.

každú nedeľu / v júli o 21.15 hod., v auguste a septembri o 21.00 hod. / terasa Pod Pyramídou – Mýtna 1 / vstup voľný

Čítajte aj: Zažite víkend v znamení francúzskeho šansónu, spanilej jazdy kamiónov či dobrovoľníctva

Ilustračný obrázok

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM