Kultúra

LETNÉ KINO: Neváhajte a vybehnite na film pod nočnou oblohou skôr ako skončí leto

Premietaní pod nočnou oblohou bude s blížiacim sa koncom leta čoraz menej. Neváhajte a vybehnite do prírody za svojím obľúbeným filmom.

Ilustračný obrázok k článku LETNÉ KINO: Neváhajte a vybehnite na film pod nočnou oblohou skôr ako skončí leto
Zdroj: Bratislava - Ružinov

Filmy a pukance sa nehodia len na dlhé upršané večery. V lete sú tu letné kiná! Zoberte frajerky, frajerov, či priateľov a usaďte sa v zelenej tráve pod holým nebom.

Hneď na úvod si dovolíme niekoľko dôležitých rád. Ak sa chystáte na premietanie do amfiteátra, myslite na to, že lavičky sú tvrdé. Deka spraví sedenie pohodlnejším. Aj v lete bývajú noci chladné, takže si nezabudnite zobrať teplejší svetrík. Myslite tiež na komáre a majte vždy po ruke kvalitný repelent. Príjemnú zábavu.

Letné kino v Ružinove

Metská časť Bratislava – Ružinov a Cultus Ružinov pre vás v rámci Kultúrneho leta v Ružinove pripravili do 28. augusta 2018 na každý utorok o 21:00 hod. v amfiteátri v Areáli hier Radosť bezplatné premietanie filmov pod holým nebom.

V utorok 21. augusta si budete môcť pozrieť film Lady Bird.

V prípade nepriaznivého počasia bude mestská časť informovať na sociálnej sieti vždy v utorok o 19:00 hod., či sa bude premietať.

utorky / 21:00 hod. / amfiteáter v Areáli hier Radosť

Letné kino na Kuchajde

V rámci Kultúrneho leta mestská časť Nové Mesto pripravila ďalší ročník projektu letného kina v areáli prírodného kúpaliska Kuchajda. Premietania budú vždy v stredu a v sobotu po zotmení.

V stredu 22. augusta si pozriete film Ja, Tonya.

Program kina vzniká hlasovaním divákov na webe kina, kde si môžete vybrať z troch titulov, film s najväčším počtom hlasov sa bude premietať. Na sobotu máte na výber z trojice filmov: 7 sestier, Muž vo vlaku a Jurský svet.

stredy a soboty / 21:00 hod. / areál prírodného kúpaliska Kuchajda

Letné kino Rača

Letné kino privíta opäť vynovený amfiteáter v Rači. Každý piatok počas leta si budú môcť Račania vychutnať atmosféru letného kina zdarma. Premietať sa bude do 31. augusta 2018.

V piatok 24. augusta si vychutnáte Backstage.

piatky / 21:00 hod. / amfiteáter v Rači – Knižkova dolina

Letné kino v Líščom údolí

Aj tento rok si pre vás Karlova Ves pripravila Filmové leto v Líščom údolí. Premietania sa budú konať každý piatok. Už tradične bude pre vás pripravené občerstvenie, deky a repelenty.

V piatok 24. augusta je pre vás pripravený film Cuky Luky.

piatky / 21:00 hod. / Líščie údolie

Letné kino v Lamači

Letné kino si vychutnávajú už aj Lamačania. O aktuálnom premietaní bude informovať mestská časť pravidelne na svojom profile na sociálnej sieti.

V stredu 22. augusta si pozriete film Otcova volga.

streda / 20:30 hod. / Malokarpatské námestie

Letné kino na Furdečke

Zažite s komunitným centrom KASPIAN letné kino na detskom ihrisku Furdekova každý štvrtok v auguste. Premietanie začína už 9. augusta! Doneste si so sebou deku, karimatku alebo stoličku. Na detskom ihrisku je zakázané požívať alkoholické nápoje a fajčiť tabakové výroky.

Sledujte KASPIAN na sociálnej sieti, kde budú o premietaní informovať vopred.

štvrtky / 20:00 hod. / detské ihrisko Furdekova 6/A

Autokino Zlaté piesky

Autokino na Zlatých pieskoch premieta na parkovisku Shopping Palace Zlaté Piesky. Vstup je bezplatný! Zaparkujte, nalaďte rádio na frekvenciu 91 FM a vychutnávajte film.

V piatok 31. augusta sa bude premietať Posledný lovec čarodejníc.

piatok / 21:30 hod. / parkovisko Shopping Palace Zlaté Piesky

Letné kino Istracentrum

Večerné premietanie filmov pod holým nebom, s občerstvením na nádvorí miestnej knižnice v Devínskej Novej Vsi, potrvá do 24. augusta po zotmení.

V piatok 24. augusta sa môžete tešiť na rozprávku Ferdinand.

piatky / 21:00 hod. (každý piatok v iný čas) / na nádvorí miestnej knižnice, na ulici Istrijská 6 v Devínskej Novej Vsi

Letné kino na Mičuríne

Letné kino si môžete užívať aj v amfiteátri oživeného areálu Mičurín – Ekoiuventa. O programe bude OZ Hrad – Slavín informovať na svojom profile.

V utorok 21. augusta si budete môcť pozrieť dobové zábery k 50. výročiu okupácie z augusta 1968 + skvelý festivalovými trofejami ovešaný film GOOD BYE LENIN!

utorok / 20:30 hod. / amfiteáter za hlavnou budovou Mičurínu (Dom Mládeže), Búdkova 2, Bratislava-Staré Mesto

Letné kino SNG – Berlinka

Letné kino SNG v spolupráci s Film Europe Media Company vám ponúka žánrovo rôznorodé filmy od špičkových európskych režisérov, mnohé filmy s oceneniami či nomináciami na prestížnych filmových festivaloch. Premieta sa do 29. augusta 2018 každú stredu, vždy od 20:30 hod.

V stredu 22. augusta si pozriete film Glory.

stredy / 20:30 hod. / v priestore Berlinka v Esterházyho pa­láci

Amfiteáter Senec

Letné kino v Senci vám aj počas tohtoročných letných mesiacov ponúkne viaceré novinky, ako aj najúspešnejšie reprízové tituly. Čaká vás výborná kvalita filmov v 2D formáte, príjemná a nezabudnuteľná atmosféra sledovania filmov pod holým nebom.

Program na nasledujúci týždeň: utorok, streda 21:00 hod. Equalizer 2, štvrtok, piatok 21:00 hod. Slender Man, sobota, nedeľa 21:00 hod. SkoroSestry (dabing), pondelok 21:00 hod. Špión, ktorý ma dostal.

denne / 21:00 hod., podľa programu / Park oddychu, Senec

Amfiteáter Pezinok

Pezinský amfiteáter bol prvý na Slovensku, ktorý mal možnosť premietať digitálne nosiče a je v nepretržitej letnej činnosti od začiatku 60. rokov. V mesiacoch júl a august sa premieta každý deň a za každého počasia, ak sa nazbiera dostatočný počet divákov.

Program na nasledujúci týždeň: utorok 21:00 hod. Nezvyčajná cesta fakíra, ktorý uviazol v skrini, streda 21:00 hod. Vlasy, štvrtok, piatok 21:00 hod. Slender Man, sobota, nedeľa 21:00 hod. Špión, ktorý ma dostal.

denne / 21:00 hod. / Amfiteáter Pezinok

zdroj: citylife.sk

O programe letných kín vás budeme informovať každý týždeň.

Sledujte Facebook Bratislava24.sk a nič vám neujde.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM