KAW Krimi

Lampa, zábradlie aj múr rodinného domu. To všetko stihol na Kolibe zrámovať vodič tohto auta

Predbežná celková výška škody, ktorú vodič spôsobil, je poriadne vysoká. Šplhá sa do výšky takmer 50-tisíc eur.

Ilustračný obrázok k článku Lampa, zábradlie aj múr rodinného domu. To všetko stihol na Kolibe zrámovať vodič tohto auta
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Fakt, že treba rýchlosť jazdy prispôsobiť svojím schopnostiam, vlastnostiam vozidla, stavu a povrchu vozovky a okolnostiam, ktoré možno predvídať, ovláda aj čerstvý absolvent autoškoly. Vodičovi na Kolibe sa to však nejako všetko vymklo z rúk.

Škoda za takmer 50-tisíc

V utorok (23. 3.) po 22.00 hod. došlo na Kolibe v Bratislave k dopravnej nehode. Podľa doposiaľ zistených informácii 38-ročný vodič osobného motorového vozidla zn. BMW jazdil po Podkolibskej ulici v smere od Pionierskej ulice, pričom narazil pred jedným z rodinných domov.

„Vodič pravdepodobne dostal šmyk, zišiel z vozovky a pravou prednou časťou jeho vozidla narazil, a tak poškodil zábradlie na chodníku. Následne ľavou prednou časťou vozidla narazil do svetelného verejného osvetlenia a svoju jazdu ukončil nárazom do kamenného múru rodinného domu,“ informuje polícia na sociálnej sieti.

Alkohol bol u vodiča vykonanou dychovou skúškou na mieste vylúčený. Dopravná nehoda si nevyžiadania žiadne lekárske ošetrenie. Predbežná celková výška spôsobenej škody je poriadne vysoká – až 45-tisíc eur.

Stalo sa v Bratislave

1️⃣ZÁBRADLIE 2️⃣VEREJNÉ OSVETLENIE 3️⃣KAMENNÝ MÚR RODINNÉHO DOMU ⬇️⬇️⬇️ TO JE SUMÁR DOPRAVNEJ NEHODY ZA 45 000,-...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Wednesday, March 24, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM