Tlačové správy

Kúpele Sliač: Liečivé pramene, super ceny a široká ponuka procedúr

Cenovo dostupné pobyty úplne pre každého. Aj takto by sa dala charakterizovať stratégia, ktorou sme začali rok 2015 v Kúpeľoch Sliač.

Ilustračný obrázok k článku Kúpele Sliač: Liečivé pramene, super ceny a široká ponuka procedúr
Zdroj: Dnes24.sk

Dôkazom sú 15% zľavy zo všetkých pobytov a ceny pobytov už od 23,80 €/ osoba/ noc trvajúce až do konca marca 2015. Máme veľký záujem na tom, aby mali ľudia možnosť Kúpele Sliač navštíviť a zlepšiť si svoj zdravotný stav. Zároveň majú možnosť vzdialiť sa od každodenného stresu, načerpať novú energiu, získať späť vnútornú harmóniu alebo si dopriať kvalitný detox organizmu.

K tomu im poslúži aj dych berúca okolitá príroda, ktorá spoločne s lesoparkom pripomína skôr prírodnú rezerváciu. Vyskytujú sa v nej totiž dreviny, rastliny a živočíchy, ktoré sa voľne, a v takých počtoch nenachádzajú nikde inde na Slovensku.

Okrem prekrásneho prostredia na povrchu sa však najväčšie poklady skrývajú pod ním. Sú nimi liečivé pramene. Zloženie vody je natoľko unikátne, že viac ako 98% návštevníkov po absolvovaní liečebného pobytu odchádza so zlepšeným zdravotným stavom. V Kúpeľoch Sliač sa ešte aj dnes, v dobe plnej moderných technológií, máte možnosť presvedčiť o obrovskej sile prírody a jej liečivých účinkoch na ľudský organizmus.

Kúpele Sliač sú tým najlepším miestom pre vaše srdce, vďaka čomu vznikol aj historický slogan „Kúpele Vášho srdca“. V Kúpeľoch Sliač sme odborníkmi na liečbu srdcovo-cievnych chorôb, chorôb pohybového ústrojenstva, ženských a onkologických ochorení. Môžete u nás absolvovať vyše 50 liečebných procedúr.

Sme jediné kúpele na Slovensku, ktoré používajú na procedúry prírodný žriedlový plyn. Príďte si spestriť zimné obdobie a urobte niečo pre svoje zdravie, Kúpele Sliač sú tým správnym a cenovo dostupným miestom. Tešíme sa na vás. Pre viac info ohľadne zliav a aktuálnej ponuke pobytov navštívte www.spa-sliac.sk alebo sa k nám pridajte na Facebooku.

(PR) – Za obsah i fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Kúpele Sliač: Liečivé pramene, super ceny a široká ponuka procedúr
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM