Tlačové správy

Ktoré miesto si zaslúži obnoviť? Rozhodnite a zahlasujte za svojho favorita

Na Slovensku je toľko krásnych miest, ktoré si pýtajú opravu či vynovenie. Našťastie je tu projekt, vďaka ktorému získajú niektoré z nich nový punc . O tom, ktoré miesta to budú, rozhodnú práve ľudia hlasovaním.

Ilustračný obrázok k článku Ktoré miesto si zaslúži obnoviť? Rozhodnite a zahlasujte za svojho favorita
Zdroj: Ahoj krásne Slovensko

Poznáte teóriu rozbitých okien? Podľa sociológov ide o podvedomé správanie sa ľudí – pekné veci si hýčkame, tie zničené ničíme ešte viac. A takto podobne sa chováme aj k prírodným pamiatkam, kaplnkám, lavičkám, ihriskám či iným verejným priestorom v našich mestách.

Vďaka projektu Ahoj, krásne Slovensko značky Cif však môže aj naše okolie prekvitať a žiariť čistotou. „Tento rok sme vytypovali 20 miest v rámci celého Slovenska, ktorým vieme vrátiť zašlú slávu. V zozname sa nachádzajú rôzne objekty a priestory, ktoré sme hľadali ako vo väčších, tak aj menších mestách,“ hovoria organizátori projektu. Medzi vybranými nájdete detské a workoutové ihriská, parky, vyhliadky, oddychové zóny a iné…

Kompletný ZOZNAM miest nájdete TU

Zdroj: Ahoj krásne Slovensko

Súťaž potrvá od 1.4. do 31.5.2021, hlasovať za jednotlivé objekty môžete na stránke ahojkrasneslo­vensko.sk.

Zrekonštruované môžu byť 4 miesta (2 z kategórie menších, 2 z väčších miest), ktoré získajú najväčší počet hlasov. Každý z nich získa grant vo výške 3 000 eur.

Organizátor si pripravil ceny aj pre hlasujúcich. „V závere súťaže rozdáme 12 hlasujúcim balíčky užitočných Cif produktov v hodnote 30 eur. Stačí teda odovzdať hlas vášmu favoritovi a ste v hre.

Ak navyše pripojíte k hlasu aj obrázok dokladu o nákupe akéhokoľvek produktu značky Cif, po kontrole sa vám pripočíta +1 hlas za daný projekt.

V rámci projektu Ahoj, krásne Slovensko, ktorý zastrešuje značka čistiacich produktov Cif, sa po minulé roky obnovilo už niekoľko miest. Pozrite sa, ako sa vďaka jeho grantu zrekonštruovala Artézska studňa v Lučenci.

Zdroj: YouTube.com
Projekty, za ktoré môžete hlasovať
18
Galéria
Zdroj: Ahoj krásne Slovensko

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: Ahoj krásne Slovensko
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM