Rôzne Správy

Kotlebovho brata polícia prepustila na slobodu. Na dnešnom proteste je len hŕstka ľudí

Počas včerajšieho protestu chvíľu blokovalo Panónsku cestu 12 áut. Polícii sa podarilo v krátkom čase zakročiť a dlhším blokáciam zabrániť.

Ilustračný obrázok k článku Kotlebovho brata polícia prepustila na slobodu. Na dnešnom proteste je len hŕstka ľudí
9
Galéria

Poslanca Národnej rady SR Mareka Kotlebu (ĽSNS) a ďalšie dve osoby polícia po štvrtkovom (5. 8.) proteste na Hodžovom námestí v Bratislave vypočula a prepustila na slobodu, potvrdil to hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Prepustení

„Osoby, ktoré boli v priebehu včerajšieho verejného zhromaždenia na Hodžovom námestí obmedzené na osobnej slobode a predvedené na policajné oddelenie, boli po vypočutí prepustené na slobodu,“ uviedol Szeiff.

Na Hodžovom námestí a na Námestí slobody v Bratislave sa vo štvrtok protestovalo proti očkovaniu, testovaniu, pandemickým opatreniam, predstaviteľom vlády a parlamentu, proti prezidentke SR Zuzane Čaputovej i médiám.

Došlo i k niekoľkomi­nútovým blokáciam ciest pri Hodžovom námestí i pri Námestí slobody. Chvíľu blokovalo Panónsku cestu 12 áut. Polícii sa podarilo v krátkom čase zakročiť a dlhším blokáciam zabrániť.

Dnes podľa informácií DenníkaN protestuje proti vládnym opatreniam pred Prezidentským palácom do 30 ľudí. Pred Úradom vlády nie je žiadny neohlásený protest.

Prečítajte si aj

Kotlebovci na proteste v Bratislave
9
Galéria
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM