han Rôzne Správy

Kňažko bojuje s koronavírusom: Jeho stav sa zhoršil! TVRDÝ odkaz z nemocničného lôžka

Známy slovenský herec Milan Kňažko je hospitalizovaný v nemocnici s koronavírusom. Všetkým pochybovačom COVIDu-19 posiela ostré slová!

Ilustračný obrázok k článku Kňažko bojuje s koronavírusom: Jeho stav sa zhoršil! TVRDÝ odkaz z nemocničného lôžka
Zdroj: TASR/Marko Erd

Koronavírus si nevyberá. Už šiesty deň s ním bojuje aj populárny herec, ktorý sa na sociálnej sieti k vírusovému ochoreniu aj vyjadril.

Slová herca

„Za posledných pár týždňov som hral niekoľko predstavení. My bez rúšok, diváci s rúškami, tak stanovili predpisy. Som COVID pozitív, šiesty deň,“ napísal 75-ročný umelec a pokračoval. „Stav sa zhoršil a som v nemocnici. Vyzývam všetkých, aby nezľahčovali situáciu a rešpektovali nariadenia vlády a zdravotníkov,“ do­dal.

„Nenosenie rúšok nie je prejav vlastnej slobody, ale bezohľadnosť k slobode tých, ktorých tým ohrozujeme. Neverte lacným exhibicionistom, že COVID-19 je len ľahká chrípka,“ uvádza Kňažko.

Odkaz na záver

Herec, ktorý stvárnil desiatky úloh vo filmoch, seriáloch, inscenáciách či divadelných predstaveniach, na záver dodal ešte jednu vetu: „Prežil som desiatky chrípkových ochorení, ale COVID neprajem dokonca ani tým, ktorí tieto bludy šíria.“

Za posledných pár týždňov som hral niekoľko predstavení. My bez rúšok, diváci s rúškami, tak stanovili predpisy. Som...

Posted by Milan Kňažko on Tuesday, September 29, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM