Rôzne

Bezplatné korčuľovanie v River Parku odštartuje pestrá mikulášska akcia

Pridanou hodnotou klziska je okrem výnimočného výhľadu a komornej atmosféry aj dobrá dostupnosť a verejné parkovanie v suteréne.

Ilustračný obrázok k článku Bezplatné korčuľovanie v River Parku odštartuje pestrá mikulášska akcia
8
Galéria
Zdroj: J&T Real Estate

Zima v River Parku sa bude už tradične niesť v znamení bezplatného korčuľovania. V poradí 9. ročník ľadovej sezóny na nábreží Dunaja otvorí zábavné podujatie Mikuláš v River Parku.

Mikuláš aj kapustnica

Hlavný program Mikuláš v River Parku sa začne o 13:00 hod. tanečnou hodinou pre deti s obľúbenou Disco Jarkou. Deti sa môžu tešiť aj na muzikálové predstavenie Ľadové kráľovstvo, Šaša Jara, ukážkový zápas hokejistov z HOBA Bratislava či celodenné maľovanie na tvár. Ľadovú plochu slávnostne pokrstí spevák a šoumen Thomas Puskailer.

Po 16:30 hod. príde Mikuláš so svojím sprievodom, rozsvieti vianočný stromček a poslušným deťom rozdá chutné mikulášske balíčky.

Tradičnú charitatívnu kapustnicu navarí známy šéfkuchár Riverbank Restaurant Jaroslav Žídek. Výťažok z jej predaja bude prostredníctvom Nadácie J&T odovzdaný sociálne slabším rodinám. Súčasťou podujatia sú aj charitatívne minitrhy. Svoje produkty ponúkne napríklad OZ Súčasť života. Celým podujatím bude sprevádzať moderátor Richard Vrablec.

Korčuľovanie zadarmo

Výstavbu a prevádzku verejného klziska s rozlohou 375 metrov štvorcových zabezpečuje a financuje spoločnosť JTRE s podporou partnerov, vďaka čomu bude ľadová plocha počas celej prevádzkovej doby slúžiť výhradne verejnosti a vstup na klzisko bude ako každý rok zadarmo.

V blízkosti ľadovej plochy bude aj tento rok požičovňa korčúľ a stánok s občerstvením. Pridanou hodnotou klziska v River Parku je okrem výnimočného výhľadu a komornej atmosféry aj dobrá dostupnosť a verejné parkovanie v suteréne.

„Klzisko v River Parku je výbornou príležitosťou ako si obľúbený verejný priestor nábrežia Dunaja naplno vychutnať s rodinou či priateľmi. Sme veľmi radi, že si ho Bratislavčania tak obľúbili a stalo sa súčasťou ich zimných aktivít. Všetkých srdečne pozývame aj na tradičné slávnostné otvorenie klziska,“ hovorí výkonný riaditeľ JTRE Pavel Pelikán.

nedeľa / River park / od 13:00 hod. / vstup voľný

Klzisko River Park
8
Galéria
Zdroj: J&T Real Estate

Chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM