Nina Táborská Rôzne

KOMENTÁR: Kde sa stratili všetci ľudia? Prázdne nákupné centrum, to sa len tak v Bratislave nevidí

Navštívili sme Bory Mall dve hodiny pred záverečnou ešte minulú stredu pred kalamitou. Kým v iných nákupných centrách v Bratislave nakupuje na poslednú chvíľu veľa ľudí, v Boroch sme ich hľadali márne. Kde sa všetci podeli?

Ilustračný obrázok k článku KOMENTÁR: Kde sa stratili všetci ľudia? Prázdne nákupné centrum, to sa len tak v Bratislave nevidí
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Nemožno povedať, že by nebolo príjemné nakupovať v centre, kde je kľud a pokoj. Zvláštny je však pocit nakupovať v obchode, kde ste len vy a sedem predavačiek. No treba povedať, že ochotných. Chýbala už len pieseň Once upon a time in the west a cítili by ste sa minimálne tak, ako Vtedy na západe…

Áno, 150 miliónové Bory Mall zastrešené developérskou odnožou známej finančnej skupiny naplnili nákupné očakávania najmä ľudí z Devínskej, Lamača, Dúbravky, Záhorskej Bystrice prípadne Malaciek. Autom sa sem ale jednoducho dostanú aj obyvatelia napríklad takej Petržalky. Tie autobusy tiež nie sú také zlé, ak pravdaže momentálne nie je vonku piatková kalamita a nemusíte rozltáčať autobus.

Služby, ktoré centrum poskytuje sú kvalitné. Zľavy boli výrazné, nájdu sa aj obchody, ktoré nie sú v centre, pre deti tu bývajú rôzne podujatia, sú tu výborné kaviarne dokonca aj ochotný personál. Chýba už len podstatná súčasť – ľudia.

Bory Mall sa postupne stane súčasťou novej mestskej štvrte Bory a tak sa dá očakávať, že potenciál centra sa výrazne zvýši. Momentálne je otázna návštevnosť počas dňa. Zatiaľ čo ostatné nákupné centrá stoja v ľahko dostupných zónach alebo v blízkosti biznis centier, blízke okolie Bory Mall je opustené. Ak nepočítame Hornbach a Merkury Market.

Bory Mall
6
Galéria
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM