Nina Táborská Kultúra

Kávu, čaj alebo radšej čokoládu? Najvoňavejšia výstava štartuje

Už dnes sa otvoria brány najvoňavejšej výstavy v Bratislave, výstavy KÁVA • ČAJ • ČOKOLÁDA s podtitulom „tradične – netradične“. Priaznivci lahodných horúcich nápojov budú môcť uspkojiť svoje chuťové poháriky až do nedele, dokedy sa o nich postará až 50 vystavovateľov.

Ilustračný obrázok k článku Kávu, čaj alebo radšej čokoládu? Najvoňavejšia výstava štartuje
Zdroj: TASR

Výstava chce posunúť vnímanie kávy, čaju a čokolády zase o krok vpred. Na Slovensku sa nielen rodia, no po čase už aj dospievajú viaceré pražiarne. Zároveň, trh je otvorený a nie je problém doviezť akúkoľvek značku. Konzumenti získavajú informácie, vzdelávajú sa, ochutnávajú, hľadajú a začínajú sa orientovať.

Prečítajte si tiež: Paleo, káva, rôzne špeciality aj čapovaná ekodrogéria. Tieto prevádzky nájdu miesto v novom Fresh Markete

Priestor bude venovaný aj „škatuľkovým“ a sypaným čajom, ako aj čajovej tradícii. Na svoje si prídu aj milovníci čokolády – tabuľkovej, horúcej, ale i praliniek a bonbónov.

Sprievodný program bude naozaj bohatý – od spôsobov prípravy kávy a čajov, cez spôsoby jej praženia, až po umeleckú súťaž „Latte Art Show“, mixovanie rôznych druhov čajov s inými ingredienciami, či tajomstvo pravého talianskeho gelata.

Odbornú verejnosť určite priláka piatkový seminár na tému personalistiky a PR aktivít, na ktoré by nemala zabudnúť ani jedna kaviarenská prevádzka. O svoje skúsenosti sa prídu podeliť zástupca prevádzky Café Štefánik – Viktor Meszároš, a Marek Kliman, reprezentant prevádzok Kontakt a Pod kamenným stromom.

Skúsenosti z PR oblasti odkryje aj Simona Budinská z Kávičkári.sk. V následnom diskusnom paneli o personalistike a PR sa predstavia aj Oldřich Holiš z Academy of Coffee a za prevádzky KAFE HAUS – Michal Štefanovič.

Výstava začína už dnes v hoteli Crowne Plaza od 14:00 do 18:00, v sobotu a v nedeľu od 10:00 do 18:00.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM