Rôzne

Máte doma tínedžera a každým dňom vám z jeho správania pribúdajú šediny? Kaspian vám pomôže!

Odborníci sa pokúsia spolu s vami nájsť cestu aj v prípade, ak máte pocit, že vaše dieťa trpí depresiami, alebo úzkosťami.

Ilustračný obrázok k článku Máte doma tínedžera a každým dňom vám z jeho správania pribúdajú šediny? Kaspian vám pomôže!
Zdroj: TASR

Malé deti – malé starosti, veľké deti – veľké starosti. Tejto vete každý rodič tínedžera dokonale rozumie. Ťažšie je však porozumieť krehkej duši dospievajúceho dieťaťa a nájsť „recept“ ako s ním vychádzať a získať si jeho pozornosť či nestratiť rešpekt.

Pomóóóc, máme doma tínedžera!

Každá matka a otec tínedžera má za sebou tisíc pokusov o diskusiu, ktorá sa neraz končí konfliktom či prevracaním očí. Každodennou súčasťou prázdnin je aj boj o mobilný telefón. Dostať ho z rúk dospievajúceho dieťaťa je ako vyhrať bitku pri Waterloo. Keď sa k tomu pridá aj túlanie sa po vonku s partiou, prípadne zlý prospech v škole, šediny na hlavách rodičov pribúdajú.

Že je puberta jedným z najťažších období v živote vedia veľmi dobre aj v klube Kaspian, ktorý ponúka poradenstvo pre rodičov, prípadne starých rodičov.

V priestoroch klubu na Furdekovej ulici 6/A v Petržalke vám poradia aj pri naozaj vážnych problémoch, napríklad ak máte obavy, že dieťa experimentuje s alkoholom, marihuanou, prípadne tvrdšími drogami. Odborníci, ktorých klub pozval do svojich priestorov, sa pokúsia s vami nájsť cestu aj v prípade, ak máte pocit, že vaše dieťa trpí depresiami, alebo úzkosťami.

Navigácia pre rodičov

„Byť rodičom nie je jednoduché. Každá rodina, rodič aj tínedžer je jedinečný a jedinečné situácie vyžadujú jedinečné riešenia. V KASPIAN-e vám ponúkame osobný prístup v individuálnych konzultáciách a hľadanie konkrétnych riešení situácií, ktorým čelíte,“ pozýva rodičov Kaspian.

Konzultácie v dĺžke 45 minút sa konajú každý piatok v čase od 15:00 do 18:00 hod. alebo v dopoludnia na základe dohody. Prihlásiť sa treba vopred na emailovej adrese: kaspian@kaspian.sk. Za poradenstvo v klube Kaspian neplatíte, môžete však prispieť dobrovoľným príspevkom na podporu činnosti organizácie.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM