Samospráva

Karloveský športový klub hľadá nového riaditeľa. Doterajšieho odvolalo novozvolené zastupiteľstvo mestskej časti

Nový riaditeľ Karloveského športového klubu by sa funkcie mohol ujať na začiatku apríla. Ako predpokladaný termín nástupu to uvádza mestská časť Bratislava-Karlova Ves, ktorá vypísala na miesto šéfa príspevkovej organizácie výberové konanie.

Ilustračný obrázok k článku Karloveský športový klub hľadá nového riaditeľa. Doterajšieho odvolalo novozvolené zastupiteľstvo mestskej časti
Zdroj: TASR

Mestská časť na základe údajov zverejnených na svojej stránke hľadá vhodného kandidáta, ktorý okrem iných odborných predpokladov má minimálne päťročnú prax v riadení športových klubov alebo športových zariadení.

„Prihlášku do výberového konania spolu s požadovanými dokladmi možno doručiť na adresu Miestneho úradu Bratislava-Karlova Ves do 30. januára do 15.00 h,“ informoval prednosta Karlovej Vsi Ján Hrčka.

Doterajšieho riaditeľa KŠK Igora Valigu odvolalo novozvolené zastupiteľstvo mestskej časti na ustanovujúcom zasadaní karlovoveského parlamentu 15. decembra. Pre nespokojnosť s vedením športového klubu sa časť poslancov Karlovej Vsi snažila Valigu odvolať už v predchádzajúcom období.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM