Tomáš Stupavský Samospráva

KARLOVA VES: Novozvolená starostka nechce iba sľubovať, ale aj konať. V pláne má výstavbu verejnej lodenice

Komunálne voľby sa už skončili a zvolení starostovia sa pomaly pripravujú na štyri roky práce v prospech svojej mestskej časti. Redakcia Bratislava24.sk oslovila každého z nich a získala ich krátke úvodné vyjadrenie k novým začiatkom na úrade.

Ilustračný obrázok k článku KARLOVA VES: Novozvolená starostka nechce iba sľubovať, ale aj konať. V pláne má výstavbu verejnej lodenice
Zdroj: TASR

Novozvolená starostka Dana Čahojová má spolu so svojim tímom v pláne splniť hneď niekoľko cieľov. Od bývalého vedenia zdedili voči obyvateľom Karlovej Vsi viaceré nenaplnené záväzky. Konkrétne výstavbu verejnej lodenice alebo vybudovanie potrebného zariadenia pre starších občanov. Preto starostka považuje za prvoradé pracovať na ich splnení a zároveň na riešení najvypuklejších problémov mestskej časti akým je napríklad parkovanie.

Poslancov miestneho zastupiteľstva považuje za rovnocenných partnerov a urobí zo svojej strany všetko pre korektnú a plodnú spoluprácu, ktorá jediná môže priniesť tak očakávané výsledky pre všetkých obyvateľov Karlovej Vsi. Usilovať sa bude aj o vytvorenie optimálnych podmienok pre ich poslanie a vytvárať tak atmosféru zmysluplnej tímovej práce.

Termín ustanovujúcej schôdze nového zastupiteľstva zatiaľ nie je známy. Zvolať ju totiž musí úradujúci starosta.

Obyvatelia Karlovej Vsi sa v komunálnych voľbách rozhodovali z pomedzi piatich kandidátov a rozhodli sa práve pre nezávislú Danu Čahojovú, ktorá nahradí doterajšiu starostku Ivetu Hanulíkovú. Rozdiel medzi prvými dvoma kandidátkami bol vyše tisíc hlasov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM