Nina Táborská Samospráva

Karlova Ves chce zlepšiť komunikáciu s obyvateľmi. Pripravuje novú webovú stránku

Bratislavská Karlova Ves bude mať nový web. Cieľom zmeny je vytvorenie modernej internetovej stránky mestskej časti s jednoduchým prístupom k vyhľadávaným informáciám.

Ilustračný obrázok k článku Karlova Ves chce zlepšiť komunikáciu s obyvateľmi. Pripravuje novú webovú stránku
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Zmena sa týka celkového redizajnu, prehľadného usporiadania informácií aj nového obsahu, ktorý tam občania nájdu. „Najdôležitejšou novinkou bude elektronická úradná tabuľa. Občania si budú môcť vyhlášky, oznámenia, verejné súťaže a ostatné úradné oznamy pozrieť na svojom počítači alebo mobile,“ uviedol Michal Skalník z karloveského miestneho úradu.

Súčasťou webovej stránky bude aj prehľadná databáza všetkých objednávok, zmlúv a faktúr, v ktorej bude jednoduché vyhľadávanie podľa dátumu, ceny, IČO, dodávateľa a iných kritérií. „Koncepcia nového webu je jednoduchá. Čím viac informácií v ľahko prístupnej podobe o činnosti miestneho úradu zverejníme, tým lepšie budú občania informovaní a tým menej nedorozumení nastane,“ doplnil Skalník.

Nový web mestská časť najskôr spustí v testovacom režime, súbežne so súčasnou verziou. „Prvoradým cieľom je spustiť stránku, ktorá bude bez problémov fungovať. Predpokladáme, že občania by ju mohli začať používať v najbližších týždňoch,“ informoval Skalník.

Prečítajte si tiež: Karlova Ves odmieta návrh mestského VZN o daniach z nehnuteľností

Foto: Ilustračné.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM