Alexandra Húsková Samospráva

Karlova Ves bude mať opäť obecné noviny

Bratislavská Karlova Ves začne od konca januára vydávať obecné noviny pre obyvateľov takmer 40 – tisícovej mestskej časti. Budú sa volať Karlova Ves - noviny všetkých Karlovešťanov. Budú vychádzať raz mesačne v náklade 18 tisíc kusov a samospráva ich bude distribuovať bezplatne do všetkých domácnost

Ilustračný obrázok k článku Karlova Ves bude mať opäť obecné noviny
Zdroj: TASR

„Napriek tomu, že Karlova Ves má 37 tisíc obyvateľov, naši obyvatelia dodnes nemali časopis, ktorý by plnil úlohu verejnoprávneho média. Chceme tak ľuďom poskytovať potrebné a včasné informácie,“ vysvetlila starostka mestskej časti Karlova Ves Dana Čahojová.

Na dvanástich stranách bude mestská časť informovať verejnosť o dianí v oblasti dopravy, sociálnych vecí, životného prostredia, kultúry či športu. V mesačníku si svoje miesto nájde aj spoločenská kronika, či informácie z policajného zápisníka.

Samospráva Karlovej Vsi uviedla, že obecné noviny budú otvorené všetkým názorom a budú vyvážené a objektívne. „Priestor dostanú aj lokálne občianske a záujmové združenia, ktoré sa budú môcť spolupodieľať na tvorbe karloveských obecných novín,“ informoval Branislav Heldes, hovorca MČ Karlova Ves.

Námety, podnety a reakcie môžu čitatelia zasielať na e-mailovú adresu redakcia@karlovaves.sk.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM