Kultúra

Kam v Bratislave ZADARMO: Vianočné trhy, kam len pozriete. A všade čaká parádny program!

Hlavné mesto sa už naladilo na vianočnú vlnu. Vyberte sa za tradičnými dobrotami a sviatočnými zážitkami na Nivy, do Petržalky a samozrejme aj na Hlavné námestie.

Ilustračný obrázok k článku Kam v Bratislave ZADARMO: Vianočné trhy, kam len pozriete. A všade čaká parádny program!
24
Galéria
Foto: Katarína Winklerová / Zdroj: Dnes24.sk

Vianočný trh na Hlavnom námestí

Slávnostné otvorenie vianočného trhu je spojené s rozžiareným vianočného stromčeka a kultúrnym programom. Stromček sa rozžiari o 18.00 hod. za prítomnosti primátora Matúša Valla. Nielen úvodný program na Hlavnom a Františkánskom námestí bude plný hudby a hovoreného slova. Novinkou trhu bude stánok hlavného mesta Bratislavy s ponukou výnimočných a originálnych darčekov zo špeciálne pripravenej edície „Bratislavské ikony“.

do 22. decembra / 18.00 hod. / Hlavné námestie

Ružinovské vianočné trhy

V príjemnom prostredí Parku Andreja Hlinku si môžete vychutnať sviatočnú atmosféru. Ružinovčania sa tam môžu stretnúť pri pohári punču a vianočných dobrotách. Súčasťou budú aj predajcovia darčekových predmetov, atrakcie pre deti a príjemná hudba.

do 22. decembra / Park Andreja Hlinku / Ružinov

Vianočné trhy v Eurovea

Aj tento rok na námestí pri obchodnom centre rozvoniava lahodná cigánska, horúci punč či jablková štrúdľa. V ponuke nájdete okrem tradičných jedál aj domáce klobásy, špízy, grilované syry, zemiakové placky, langoše i domáce lokše. Nechýba varené vínko, medovina či mnoho druhov alko a aj nealko nápojov, ktoré vás určite zahrejú.

do 23. decembra / Eurovea / každý deň od 10.00 do 22.00 hod.

Vianočné trhy na Dostihovej dráhe

V Petržalke na „Dostižke“ si budete môcť vychutnať street food gastronómiu, farmárske výrobky, remeselné výrobky, kolotoče, klzisko, ale aj dotykovú ZOO s ovečkami a kozami. Pre Petržalčanov bude praktické kúpiť si tam aj živé ryby či vianočné stromčeky.

do 22. decembra / Petržalka / Dostihová dráha

Nivy na víne

Vínnu cestu okolo sveta zažijete, ak prídete do Tržnice Nivy. Lahodný mok z mnohých krajín poteší najmä fanúšikov kvalitnej gastronómie.

sobota / Tržnica Nivy / 11:00 – 20:00 hod. / vstup voľný

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Vianočné trhy v Bratislave, Hlavné námestie
24
Galéria
Foto: Katarína Winklerová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM