Rôzne

Kam v Bratislave zadarmo: Rozlúčte sa s prázdninami sladko na Medových dňoch či športovom kolotoči

Pred nami je posledný týždeň letných prázdnin. Užiť si ho môžete na spoločenských podujatiach v meste. Kam sa vybrať s deťmi?

Ilustračný obrázok k článku Kam v Bratislave zadarmo: Rozlúčte sa s prázdninami sladko na Medových dňoch či športovom kolotoči
15
Galéria

Letná čitáreň v Medickej záhrade

Letná čitáreň Staromestskej knižnice pokračuje do konca augusta v Medickej záhrade pri zadnom vchode z Poľnej ulice. Otvorená denne od 10.00 do 18.00., 10.6.-31.8.2018. Tento týždeň na vás čaká téma Tureckou cestou-necestou. Videoprojekcia s islamológom a orientalistom Gabrielom Pirickým.

utorok / 16:30 hod / Medická záhrada / Vstup voľný

Ružinovský kolotoč – 24 hodín v pohybe

Ružinovský kolotoč je športovo – kultúrne podujatie bežeckého charakteru, ktoré sa bude konať pri príležitosti výročia SNP v Parku Ostredky. Počas 24 hodín bude prebiehať bežecké podujatie-štafetový beh tímov a pridružené športovo – zábavné atrakcie.

streda – štvrtok / podvečer / park Ostredky, Ružinov

Medové dni v lesoparku 2019

Čakajú vás ochutnávky najrôznejších druhov medov a medovín od vychýrených včelárov, výroba sviečok, prednášky o živote včiel, prezentácie ďalších včelích produktov a bábkové divadlo Teatro Carnevalo. Program, vhodný pre deti aj dospelých, bude prebiehať od 10:00 do 16:00.

štvrtok / 10:00 hod / Železná studienka a Partizánska lúka

Maxišach

Získajte nový zážitok z šachu pri hre na šachovnici v dlažbe na Hviezdoslavovom námestí pri altánku.

štvrtok – sobota / 14.00 do 20.00 hod / Hviezdoslavovo námestie / Vstup voľný

Cverna Market

To, že v Novej Cvernovke sídli nadácia Cvernovka, klub, množstvo ateliérov, coworking a rôzne dielne je známe. Ale to, že sú tu taktiež prevádzky obchodov, mnoho ľudí absolútne netuší. Objaviť ich môžete na prvom Cverna Markete.

sobota / 10:00 hod / Nová Cvernovka

Zdroj: citylife.sk, Ilustračné foto: pixabay.com

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM