Rôzne

Kam v Bratislave zadarmo: Kto je tu doma a kde je hranica pre cezpoľných?

Popri nákupe darčekov sa môžete dozvedieť aj to, kde je hranica poľa, ktorú cezpoľní musia prekročiť, aby sa stali akceptovanými obyvateľmi Bratislavy.

Ilustračný obrázok k článku Kam v Bratislave zadarmo: Kto je tu doma a kde je hranica pre cezpoľných?
26
Galéria
Zdroj: TASR

Domáci (a) cudzí v Bratislave

Kto je v Bratislave doma a kde je tá hranica poľa, ktorú cezpoľní musia prekročiť, aby sa stali jej akceptovanými obyvateľmi a obyvateľkami?

Na tému sa pozrú sociologička Elena G. Kriglerová, komik cépečkár Tomáš Hudák, humánny geograf Pavel Šuška a germanista prešporák Jozef Tancer.

pondelok / Lab.café / 17:00 / Vstup voľný

Stanica Záhreb

Medzigeneračné kreatívne stretnutie v spolupráci iniciatívy Zrejme a Ticho a spol. – komorné divadlo, folk, blues a literatúra, na ploche 10×10 metrov aj s divákmi, sú jeho spoločníkmi… Ticho akcentuje moment zrodu zvuku, tónu či slova.

pondelok / Ticho a spol., Staromestské centrum kultúry a vzdelávania, Školská 14 / 17:00 / Vstup voľný

Čaj o piatej v SNG

Čaj o piatej pre aktívnych seniorov, ktoré pravidelne organizuje n.o. Stále dobrí v spolupráci so SNG, opäť ako pozvanie do tanca. Sprevádzať vás bude obľúbený učiteľ tanca Juraj Komora. K pestrosti večera prispejú tanečnice Andalúzia Alegria, ktoré predvedú španielske tance.

utorok / Slovenská národná galéria Bratislava / 17:00 / Vstup voľný

DobroQVbazár

Pozývame vás na DobroQVbazár, kde si môžete prísť vybrať štýlový kúsok garderóby, ktorý zároveň aj pomôže. Výťažok z bazára je vždy venovaný na dobrú vec – podporu konkrétnej rodiny v núdzi. Oblečenie si môžete za dobrovoľný príspevok vybrať.

štvrtok / Dom Quo Vadis / 18:00 /

Social Media Heroes

Sociálne siete sú v súčasnosti dôležitý nástroj v komunikácii, ale aj v marketingu. Ako ich využívať na 100% a ako správne tvoriť obsah na najpopulárnejších sociálnych sieťach?

štvrtok / Dunaj˜ / 19:00 / Vstup voľný, 18+

Ilustračné foto, TASR

Vianočné trhy v Bratislave 2019
26
Galéria
Zdroj: TASR

Chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: citylife.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM