KAW Kultúra

Tipy na víkend: Bratislava bude plná lásky a sladkých valentínskych zážitkov

Deň sv. Valentína a celý víkend ponúka množstvo podujatí nielen pre zamilovaných.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Bratislava bude plná lásky a sladkých valentínskych zážitkov
Zdroj: TASR

Láska je krásna!

V obchodnom dome na všetkých návštevníkov čaká zábavný program plný lásky, krásy a zábavy. Návštevníkov ním bude sprevádzať moderátor a DJ Štefan Šprocha. Predstaví sa aj blogerka Lenka Madlenová zo Stylemon Fashion Blog, ktorá má pre všetkých pripravené exkluzívne valentínske tipy a triky.

Návštevníci sa môžu tešiť aj na viaceré sprievodné aktivity. Pre dámy je pripravené líčenie zadarmo od skúsených vizážistiek. Takisto je pre zaľúbené páry prichystaný aj valentínsky fotokútik, v ktorom si budú môcť spraviť fotku. Súčasťou akcie budú aj súťaže, v ktorých môžete vyhrať hodnotné darčeky.

piatok / VIVO! Bratislava / 14:00 hod. / vstup voľný

Valentínsky koncert

Hudobné múzeum SNM pripravilo na deň sv. Valentína, patróna zamilovaných, romantický koncert žiakov Základnej umeleckej školy Júliusa Kowalského v Bratislave. V podaní laureátov celoslovenských a medzinárodných súťaží zaznejú skladby Antonína Dvořáka, Johannesa Brahmsa, Antonia Vivaldiho, Gabriela Faureho, Edvarda H. Griega, Bélu Kélera a ďalších. „Mladí interpreti sa predstavia nielen ako sólisti, ale aj v komorných zoskupeniach – ako sláčikové trio a kvarteto,“ uzavrela.

piatok / Výstavný pavilón Podhradie, Žižkova ul. 16 / 17:00 hod. / vstup je voľný

Valentínska lampášová prehliadka

Mnoho pokladov zostáva skrytých, pokiaľ neviete, kde ich nájdete. Mnoho príbehov zostane utajených, pokiaľ nepoznáte ich aktérov. Mnohé udalosti zostávajú nepochopené, pokiaľ nepoznáte ich súvislosti. Posvieťte si na lásky, pamiatky a príbehy Jura pri Bratislave.

Dozviete sa, kde je tajná podzemná chodba, židovská synagóga, alebo kto inšpiroval Brama Stokera k napísaniu svojho slávného románu Dracula. Či už radi jete, pijete alebo jednoducho milujete zaujímavé príbehy túto akciu určite neobanujete.

piatok / o 18.00 hod. / Prostredná 2, Svätý Jur / lístky TU

Kubánska noc

Milostná aféra medzi vášnivými rytmami a tanečnou energiou. Nechajte sa opantať atmosférou tropického letného večera, ktorá k nám zavanie až z Havany. V sobotu si vychutnáte chytľavú salsu, son, merengue, cha cha cha, rumbu, timbu aj reggaeton.

sobota / KC Dunaj~ / 22:00 hod. / vstupné 7 eur

Latin Beats

Čaká na vás jedinečná fiesta, ktorá prináša horúce rytmy a beaty z celej Južnej Ameriky. O to najlepšie z ozajstného latina sa postara trojica DJov z La Bomba crew: Gonzalez, Kurro, Johansson.

piatok / La Bomba, Prievozská ul. / 21:30 hod. / vstupné 5 – 10 eur

Vajnorské hodovanie

Gurmánov a milovníkov tradícií stopercentne poteší fašiangové podujatie s názvom Vajnorské hodovanie 2020 – „Na Fašánki“. Nebude chývať dobrá ľudová mužička, pod zub si môžete dať chutné domáce špeciality.

sobota / od 08:00 do 16:00 hod. / Park pod lipami vo Vajnoroch / vstup voľný

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM