Nina Táborská Rôzne

Kam až chcú kandidáti zájsť v predvolebných kampaniach? Táto sa prehliadnuť nedá

S blížiacimi sa komunálnymi voľbami pribúdajú v meste najrôznejšie reklamné nosiče jednotlivých kandidátov. Ak by sa mal voliť ten najneohľaduplnejší, vedel by sa víťaz už vopred. V Bratislave to začína vyzerať, ako keby sa blížila bilbórdová súťaž, niektorí kandidáti nepoznajú hranice.

Ilustračný obrázok k článku Kam až chcú kandidáti zájsť v predvolebných kampaniach? Táto sa prehliadnuť nedá
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Len pred pár týždňami sme informovali o rebríčku – Parkujeme v Bratislave, ktorého víťazom sa stal vodič dodávky s kandidátom na primátora hlavného mesta Ivom Nesrovnalom. Ten odparkoval dodávku na zákaze v Starom Meste.

Vtedy sme ale ešte netušili, že to bol len slabý odvar toho, s čím sa máme možnosť stretnúť na vjazde na Dolnozemskú cestu smerom od Prístavneho mosta.

Čím väčší bilbord, tým viac chodníka zaberie

Pri vstupe do Petržalky všetkých „víta“ Adam Greksa, kandidát na poslanca miestneho a mestského zastupiteľstva za pravicovú koalíciu, v nadrozmernej veľkosti. Nebolo by na tom nič nenormálne, nie je totiž novinkou, že Bratislava je zamorená vizuálnym smogom, obvzlášť v predvolebnom období.

Avšak, odparkovať mega busbilbórd na celom chodníku, zamedziť chodcom v prechode a porušiť zákon, to je vrchol bezohľadnej predvolebnej kampane. Mestská polícia Bratislava Petržalka potvrdila, že prijala niekoľko podnetov a situácia sa od minulého týždňa rieši, čierny megabilbórd ale stále parkuje na chodníku.

Kam až zájdu predvolebné kampane kandidátov? Pripomíname, že stále platí volebný zákon, ktorý povoľuje kampaň až od 29. októbra.

Adam Greksa mega busbilbórd
1
Galéria
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM