Kultúra

Stredné školy súťažia o vystúpenie Kaliho: Vyhrá najlepšia fotka!

Stačí vybrať alebo urobiť zaujímavú fotku zo života na škole a postnúť ju do 10. júna 2019 na Instagrame.

Zdroj: YouTube.com

Koncert speváckej hviezdy priamo v priestoroch školy nezažije hocikto. Avšak študenti stredných škôl v správe Bratislavského samosprávneho kraja tú šancu majú.

Zachyť život na škole

Stačí, ak zaujímavou fotografiou zachytia život na svojej škole a ukážu ju instagramovému svetu. Urobiť tak môžu do 10 júna 2019.

„Som zvedavý na fotografie, ktoré od študentov dostaneme. Verím, že budú interaktívni a odokryjú nám aj zaujímavé momenty zo školského prostredia. Tak, ak ste tak doteraz neurobili, zoberte foťáky alebo mobily,“ vyzval bratislavský župan Juraj Droba.

Fotosúťaž s názvom „Zachyť život na škole“ je určená pre študentov župných stredných škôl. Princíp je jednoduchý. Stačí vybrať alebo urobiť zaujímavú fotku zo života na škole a postnúť ju do 10. júna 2019 na Instagrame s heštegom #fotosutazvyh­rajkoncert. V príspevku treba uviesť meno, priezvisko a názov školy. Za fotku s najväčším počtom lajkov bude škola odmenená koncertom Kaliho, ktorý príde priamo do školy spolu s Kwakom a Paolom 24. júna 2019.

Podmienky a pravidlá súťaže sú dostupné TU.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM