Kultúra

K Veľkej noci v Dúbravke patrí jarmok krásnych výrobkov

Minulý rok ozaj vydarený Dúbravský veľkonočný jarmok bude tohto roku ponúkať v Dome kultúry výrobky a dobroty počas celého víkendu 19. – 20. marca.

Ilustračný obrázok k článku K Veľkej noci v Dúbravke patrí jarmok krásnych výrobkov
Zdroj: Dnes24.sk

Projekt Život v spolupráci s Mestskou časťou Bratislava-Dúbravka organizuje v dňoch 19.-20. marca v Dome kultúry Dúbravka už druhý ročník Dúbravského veľkonočného jarmoku s remeselnými trhmi.

Pestrú paletu výrobkov si budete môcť pozrieť od 10:00 do 20:00 hodiny počas obidvoch dní.

Čakajú vás zaujímavé výrobky z rôznych remesiel, dobré jedlo ako aj výrobky seniorov z našej mestskej časti a burza kníh organizovaná miestnou knižnicou v rámci Mesiaca knihy. Na jarmoku nájdete viac ako 100 predajcov.

Súčasťou akcie bude sprievodný program, koncerty, vystúpenia a workshopy. Remeselné trhy budú zamerané na krásne ručne vyrábané výrobky, prírodné produkty a zdravé pochutiny, ktoré na bežných jarmokoch nenájdete.

Na jarmoku odohrajú koncert Jano Svetlan Majerčik, Zuzana Homolová, Martin Geišberg, Peter Janků a ďalší. Pre deti bude pripravený veľký detský kútik s tvorivými dielňami a animátorkami. Príjemnú atmosféru doplnia nielen krásne výrobky ale aj Goranga, Foodstock festival food, Ajurvédsky stánok, zdravé a chutné potraviny a mnoho ďalšieho.

Prečítajte si aj: Karlovu Ves čaká veľké jarné upratovanie

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM