Tomáš Stupavský Samospráva

JAROVCE: Pavel Škodler má v pláne rozšíriť materskú a základnú školu, no nezabúda ani na športovcov

Komunálne voľby sa už skončili a zvolení starostovia sa pomaly pripravujú na štyri roky práce v prospech svojej mestskej časti. Redakcia Bratislava24.sk oslovila každého z nich a získala ich krátke úvodné vyjadrenie k novým začiatkom na úrade.

Ilustračný obrázok k článku JAROVCE: Pavel Škodler má v pláne rozšíriť materskú a základnú školu, no nezabúda ani na športovcov
Zdroj: TASR

Staronový starosta Pavel Škodler, ktorý kandidoval ako nezávislý starosta, sa bude predovšetkým snažiť o rozšírenie kapacity miestnej materskej a základnej školy. Ďalej si dal za úlohu zrekonštruovať športovú halu a vyriešenie problémov s dažďovou vodou. Avšak definitívne určenie priorít podľa jeho slov nastane až po spoločnom stretnutí s miestnym zastupiteľstvom.

Zloženie novozvoleného zastupiteľstva sa Škodlerovi pozdáva a dúfa v dobrú spoluprácu. Ustanovujúca schôdza ešte nie je naplánovaná, ale starosta očakáva, že sa uskutoční v prvom decembrovom týždni.

Starostom Jaroviec sa opäť stal Pavel Škodler (NEKA), ktorý o post starostu bojoval s ďalšími dvoma kandidátmi. Na tomto poste si ho vyžiadalo celkovo 597 obyvateľov Jaroviec, ktorí sa rozhodli v sobotňajších voľbách odovzdať svoj hlas práve jemu. Škodler získal takmer 600 hlasov z celkových 921 udelených.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM