Rôzne

Jantár v Jarovciach sa rozrastie. V lokalite pribudne viac ako 50 nových bytov

Na svoje nové byty, apartmány a administratívne priestory si majitelia počkajú do novembra 2020, kedy je naplánovaná kolaudácia.

Ilustračný obrázok k článku Jantár v Jarovciach sa rozrastie. V lokalite pribudne viac ako 50 nových bytov
5
Galéria
Zdroj: Nový Jantár Jarovce, s.r.o.

V apríli sa v Jarovciach začalo s výstavbou 52 bytov a apartmánov. Nový developerský projekt nesie názov – Nový Jantár Jarovce.

Byty aj apartmány

Dva malopodlažné bytové domy sú situované súbežne s Jantárovou cestou. Svojím umiestnením nadväzujú na dva už existujúce domy vybudované v prvej etape rozvoja tohto územia na susednej juhozápadnej parcele a završujú tak výstavbu bytových domov v tejto lokalite.

Na štyroch nadzemných podlažiach sa bude celkom nachádzať 39 bytov a 13 apartmánov. Domy sú navrhnuté s troma plnohodnotnými a štvrtým ustupujúcim podlažím. Prízemie bude patriť polyfunkčnej časti. Tu budú umiestnené apartmány, resp. menšie administratívne priestory. Na druhom a treťom nadzemnom podlaží sú v ponuke dvoj- až štvorizbové byty s rozlohou od 45,51 do 98 metrov štvorcových.

Kolaudácia v roku 2020

Na štvrtom podlaží budú situované veľkoryso riešené troj- a štvorizbové byty s maximálnou výmerou 110 m2. Ku každému bytu prislúcha balkón, lodžia alebo terasa. Najväčšie terasy budú patriť k bytom na štvrtom podlaží, pričom budú mať rozlohu až 136 m2. Každý byt má k dispozícii pivničnú kobku. Tie sa budú nachádzať na prízemí alebo priamo vedľa vstupu do bytu.

Parkovacie miesta sú umiestnené v podzemnom podlaží. Na výber sú aj externé parkovacie státia situované na priľahlom pozemku. Medzi bytovými domami vznikne vnútroblok, ktorý bude budúcim majiteľom slúžiť ako relaxačná zóna. Budú tu dominovať terénne sadové úpravy a predzáhradky prislúchajúce k apartmánom, resp. k administratívnym priestorom.

Byty a apartmány sú už pár dní v predaji. Priemerná cena bytov a apartmánov za meter štvorcový je 2 166 eur bez DPH. Na svoje nové bývanie si majitelia počkajú do novembra 2020, kedy je naplánovaná kolaudácia.

Nový Jantár Jarovce
5
Galéria
Zdroj: Nový Jantár Jarovce, s.r.o.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM