Šport

Inter Bratislava otvára dvere pre športové talenty

HANT Aréna opäť predvedie deťom a ich rodičom dvanásť športov pod jednou strechou.

Ilustračný obrázok k článku Inter Bratislava otvára dvere pre športové talenty
Zdroj: TASR

Fanúšikovia žlto-čierneho klubu z Bratislavy sa môžu tešiť už na druhý ročník Dňa otvorených dverí, ktorý pripravila Asociácia športových klubov Inter Bratislava. Uskutoční sa 25. júna v HANT Aréne, športovej hale na Pasienkoch.

Dvanásť klubov

Podujatie, na ktorom svoju činnosť odprezentuje všetkých dvanásť klubov Interu, sa začne o 9.00 h a bude trvať do 18.00 h. „Na základe pozitívnych ohlasov po historicky prvom ročníku dňa otvorených dverí sme sa rozhodli v tomto trende pokračovať,“ informoval prezident AŠK Inter Bratislava Andrej Kolesík.

Kluby pre deti pripravili rôzne atrakcie, ukážky športového umenia, nebude chýbať obľúbená atletická prekážková dráha, loptové hry, trenažéry, kolky, kanoe.

Veľkým lákadlom bude ukážka vodných športov, klub vodného motorizmu odprezentuje svoje motorové člny. Na podujatie prijali pozvanie aj mnohí významní reprezentanti Interu, ako napríklad kanoista Marek Krajčovič, ktorý má za sebou štart na olympijských hrách v Londýne.

Otvorené pre talenty

Inter sa v priebehu dňa sústredí predovšetkým na prilákanie malých nádejných športovcov do svojich radov. „Zástupcovia jednotlivých klubov budú pripravení odpovedať na všetky otázky rodičov a samozrejme v prípade, že dieťa šport zaujme, bude mať možnosť prihlásiť sa do nasledujúcej sezóny priamo na mieste,“ prezradil prezident asociácie.

Za posledné obdobie prešla mnohými zmenami aj samotná HANT Aréna. „Počas minuloročného leta sme uskutočnili rekonštrukciu vnútorných priestorov haly. Tentoraz si návštevníci môžu vyskúšať nové žlté sedadlá a občerstviť sa v novej kaviarni,“ doplnil Kolesík.

Asociácia športových klubov Inter Bratislava je organizácia s bohatou históriou, ktorá vznikla 1. júla 1940 ako ŠK Apollo. K dnešnému dňu združuje dvanásť športových klubov – atletika, basketbal, cyklistika, hádzaná, rýchlostná kanoistika, kolky, športová gymnastika, rekreačná telesná výchova a šport, tenis, turistika, vodné lyžovanie, vodný motorizmus.

Čítajte aj: Rekreační cyklisti chcú prejsť na bicykloch z Bratislavy do Prahy

Ilustračné foto

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM