Krimi

Infarkt v autobuse MHD, vážna dopravná nehoda aj uzavreté nákupné centrum

Tento týždeň, obzvlášť v jeho zvere, bolo v hlavnom meste poriadne rušno. Policajti, hasiči aj záchranári mali plné ruky práce.

Ilustračný obrázok k článku Infarkt v autobuse MHD, vážna dopravná nehoda aj uzavreté nákupné centrum
6
Galéria

Obchodný dom Central uzavreli

Policajti v piatok okolo 13.-tej hodiny zabezpečili priestory nákupného centra na Metodovej ulici. Dôvodom bola prítomnosť nešpecifikovaného bieleho prášku v priestoroch obchodného domu. Na miesto nálezu boli okrem policajtov vyslaní aj hasiči, ktorí pre účely rozboru nešpecifikovaný materiál zaistili do špeciálneho kontajnera.

Neznámu látku budú analyzovať na Úrade verejného zdravotníctva Slovenskej republiky. Na základe výsledku analýzy určí polícia ďalší postup.

Viac o udalosti sa dočítate TU.

Mŕtvy muž v autobuse bratislavskej MHD

V autobuse bratislavskej mestskej hromadnej dopravy zomrel človek. Údajne dostal infarkt. Autobus smeroval z nákupného centra pri letisku do Lamača. Pred športovou halou na Pasienkoch ho museli odstaviť. Na miesto okamžite prišli policajti aj záchranári.

Viac o udalosti nájdete TU.

Električka zrazila chodca

Dopravní policajti vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo na električkovom koľajisku krátko pred 15.-tou hodinou na Radlinského ulici v Bratislave. Električke do koľajiska a dráhy spoza áut vbehol 57-ročný chodec, ktorý utrpel zranenia, s ktorými bol privolanou službou rýchlej zdravotnej pomoci prevezený do jednej z bratislavských nemocníc.

Viac o udalosti sa dočítate TU.

Žltačka v bratislavskej MHD

Jeden z vodičov verejnej hromadnej dopravy trpí hepatitídou typu A. Potvrdil to Regionálny úrad verejného zdravotníctva. Dopravný podnik (DPB) robí všetky potrebné opatrenia a reálne nebezpečenstvo pre cestujúcich aj podľa hygienikov nehrozí. DPB postupuje podľa pokynov úradu verejného zdravotníctva, zamestnancov zároveň upozornil, aby dbali o zvýšenú hygienu.

Viac sa dočítate TU.

Tragédia na koľajniciach

Na železničnom koľajisku v bratislavskej mestskej časti Lamač došlo v stredu k tragickej udalosti, ktorá mala za následok smrť neznámeho muža. Podľa dostupných informácií došlo približne 700 metrov pred železničnou stanicou Bratislava – Lamač k stretu vlaku, prichádzajúceho z hlavnej bratislavskej stanice, s mužom.

Viac o udalosti sa dočítate TU.

Poplach na bratislavskej pošte

Na bratislavskej pošte na Námestí SNP sa v utorok našiel v bielej obálke podozrivý prášok. Predbežný výsledok analýzy preukázal, že prášok neobsahoval baktériu antraxu spôsobujúcu slezinovú sneť.

Viac sa dočítate TU.

Ak chcete mať prehľad o aktuálnom dianí, sledujte facebook Bratislava24.sk.

Krimi týždeň
6
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM