Kultúra

Hudobník Karol Malý predstaví v Bratislave svoj nový album

Hudobný skladateľ, spevák a gitarista Karol Malý, ktorý je aj členom kruhu priateľov Nadácie Výskum rakoviny, predstaví svoj najnovší album.

Ilustračný obrázok k článku Hudobník Karol Malý predstaví v Bratislave svoj nový album
Zdroj: internet

Skladateľ Karol Malý predstaví svoj album s názvom Niet sa kam ponáhľať na koncerte, ktorý sa uskutoční v pondelok 12. decembra o 19:00 hod. v Rock Cafe na ulici M. Schneidera Trnavského v areáli kúpaliska Rosnička v bratislavskej Dúbravke.

Zahraje aj vianočné piesne

Počas večera zaznejú niektoré piesne zo spomínaného nového albumu a zároveň autor predstaví aj výberový vianočný album „Nech sú Vianoce“, ktorý prezentuje rozsiahlu vianočnú tvorbu Malého od roku 2000 až po súčasnosť. Na koncerte bude spoluúčinkovať Zoltán Tóth (klávesy), Jimi Cimbala (gitara) a ako hosť vystúpi Michal Chrenko.

Dobrovoľné vstupné, ako aj celý príjem za zakúpené prezentované nahrávky, venuje Malý Nadácii Výskum rakoviny.

Karol Malý je predstaviteľ žánru strednoprúdový pop-rock. Jeho nový album Niet sa kam ponáhľať vyšiel po sedemročnej prestávke. „Je to môj prvý album, kde som skomponoval hudbu ku všetkým piesňam, všetky texty mi napísal Miro Jurika. K nahrávaniu albumu som si pozval svojich priateľov a vynikajúcich hudobníkov Jimiho Cimbalu a Zoltána Tótha, ktorí mi v štúdiu Randal Factory v Seredi vytvorili príjemnú domácku atmosféru, kde som mohol nahrávať bez tlaku na čas,“ povedal skladateľ.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM