Krimi

Hrôzostrašná scéna v Bratislave: Po uliciach chodil muž so SEKEROU, na výzvy polície nereagoval

Muža so sekerou sa polícii podarilo rýchlo nájsť, avšak ten na viaceré výzvy, aby zostal stáť a nástroj pustil, nereagoval.

Ilustračný obrázok k článku Hrôzostrašná scéna v Bratislave: Po uliciach chodil muž so SEKEROU, na výzvy polície nereagoval
2
Galéria

Políciu v pondelok 7. novembra večer privolali ľudia, ktorí videli muža rozbíjajúceho sklenené fľaše v blízkosti obchodného centra Jantár vo Vrakuni.

Muž so sekerou

Hliadky polície okolie prehľadávali, ale po agresívnom chlapovi nebolo ani stopy. Informovala o tom bratislavská mestská polícia na sociálnej sieti.

Aj preto sa policajti z Útvaru zásahovej jednotky a kynológie stiahli na nové vysunuté pracovisko na Stavbárskej ulici. Tam za nimi o niekoľko minút neskôr dobehol vystrašený človek, ktorý ich upozornil na muža so sekerou,“ popisuje udalosť polícia.

Podľa svedka malo ísť o muža v čiernom tričku a tmavých nohaviciach, ktorý smeroval na Hradskú ulicu. Dvojica mestských policajtov po ňom začala pátrať. Muža so sekerou sa im podarilo rýchlo nájsť, avšak ten na viaceré výzvy, aby zostal stáť a sekeru pustil, nereagoval.

Policajti sa k mužovi približovali a neustále ho vyzývali, ale keď neuposlúchol a otočil sa so sekerou v rukách proti nim, vypustili služobného psa – fenku Báru.

Tej sa podarilo muža zhodiť, čo dalo priestor na to, aby ho odzbrojili a zaistili. Štyridsaťdvaročného muža si za účelom vykonania ďalších úkonov prevzali kolegovia z Policajného zboru.,“ dodáva na záver polícia.

Muž so sekerou v rukách polície
2
Galéria

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Muža so sekerou zastavil až služobný pes mestských kynológov. ⬇⬇⬇ 🔵 Spolu so štátnou políciou sme obdržali oznam o...

Posted by Mestská polícia Bratislava on Tuesday, November 8, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM