Aktualizované han Krimi

HROZIVÁ nehoda: Športiak sa zrazil s autobusom, VPÁLIL do áut a skončil na streche! FOTO

V bratislavskej Petržalke sa v utorok (25. apríla) podvečer stala hrozivá dopravná nehoda, po ktorej zostali veľké škody. Našťastie, nikomu sa nič vážne nestalo.

Ilustračný obrázok k článku HROZIVÁ nehoda: Športiak sa zrazil s autobusom, VPÁLIL do áut a skončil na streche! FOTO
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk

Podľa svedkov mal ísť vodič na luxusnom vozidla veľkou rýchlosťou. Smeroval z Kutlíkovej ulice v bratislavskej Petržalke na Tupolevovu, kde mal napáliť do autobusu MHD. Po silnej rane malo auto, ktoré malo české poznávacie značky, preletieť tamojším parkoviskom.

Tam poškodilo niekoľko zaparkovaných vozidiel, ale našťastie nikoho z chodcov nezmietol na chodníku. Až za parkoviskom dostal vodič šmyk a s autom pristál na streche.

„Čo sa stalo? Chlapík za volantom mal preletieť cez parkovisko, kde narazil do niekoľkých áut a potom ho vytočilo na strechu. Našťastie sa nikomu nič vážne nestalo,“ povedal pre Dnes24.sk jeden zo zasahujúcich hasičov.

Podľa jeho ďalších slov, mal šofér odísť po vlastných.

Poškodil 12 áut

Nehodu vyšetrujú dopravní policajti. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Podľa doterajších informácií vodič auta z doposiaľ presne nezistených príčin vo vysokej rýchlosti zišiel mimo vozovky a prešiel na priľahlé parkovisko.

Poškodil 12 zaparkovaných osobných áut, betónový stĺp, štyri dopravné značky a jeho auto sa prevrátilo na strechu.

Vodičovi na mieste nehody urobili dychovú skúšku na zistenie prítomnosti alkoholu, ktorá sa skončila s negatívnym výsledkom. „Zo strany polície bolo zabezpečené vyšetrenie vodiča v zdravotníckom zariadení, za účelom zistenia možnej prítomnosti omamných a psychotropných látok v jeho organizme, výsledkami vyšetrenia doposiaľ nedisponujeme,“ doplnil Szeiff.

Pri nehode sa vodič ani iné osoby nezranili. Presné príčiny a okolnosti nehody polícia vyšetruje.

Ďalšie aktuálne témy

Objektívom: Po nehode v Bratislave skončilo auto na streche
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM