Maros Palesch Od Vás

Horoskopy na 11. týždeň

Portál Bratislava24 v spolupráci s astrológom a numerológom Mirom Vám prináša horoskopy na tento týždeň pre všetky znamenia zverokruhu.

Baran – ak ste sa počas minulého týždňa v zamestnaní pustili do zložitého a časovo náročného projektu, môžete byť pokojný, pretože počas tohoto máte všetky hviezdy na vašej strane, takže ho stihnete úspešne zrealizovať a uviesť do praxe. Cítite sa mimoriadne dobre fyzicky aj psychicky, pretože okrem toho,že sa vám darí na pracovisku aj vo vašom osobnom a rodinnom živote prežívate krásne,láskou naplnené dni, plné harmónie a radosti.

Býk – na pracovisku sa môžete bez obáv pustiť okrem práce aj do plánovania nových projektov,alebo uzatvárania nových zmlúv. Šťastie je na vašej strane, zvlášť v otázke financií,čo by ste mohli využiť aj pri tipovaní v nejakej lotérii. Vy čo ste nezadaný, máte veľkú príležitosť spoznať novú lásku a vy čo máte v partnerstvách nejaké nezhody, nebeská obloha je vám naklonená v ich odstránení. Využite to a už počas víkendu budete žať prvé úspechy.

Blíženci – je pred vami veľmí ťažký a náročný pracovný týždeň, preto by ste mali byť opatrný vo všetkom do čoho sa pustíte, pretože sa budete potýkať s problémami a prekážkami, ktoré vám nebudú dovoľovať plne sa sústrediť na úlohy, ktoré máte vykonať. Nezostáva vám nič iné iba sa obrniť trpezlivosťou a vydržať to. presmerujte radšej vašu pozornosť na rodinu a partnerov. V tejto oblasti vašeho života vám nehrozí žiadna katastrofa.Počas víkendu sa snažte hlavne odpočívať.

Rak – v podstate je pred vami celkom pohodový pracovný týždeň.Problémy a ťažkosti v zamesntnaí sa vám síce nevyhnú, ale vy ich dokážete s ľahkosťou zvládnuť, takže všetky vaše povinnosti,ktorými ste poverený zo strany vašich nadriadených odovzdáte v stanovený termín spracované. Vaša doména – rodina nieje ničím ohrozená. Medzi vami a vašimi najbližšími vládne príjemná harmónia a súhra a to vám dodáva energiu. Preto by ste im mali venovať celý víkend.

** Lev – tak ako minulý , aj tento týždeň budete cítiť vnútornú nespokojnosť z pracovnými postupmi, pretože vnímate, že by ste vedeli zvládnuť rýchlejšie tempo a nasadenie. Nezaťažujte sa tým, pretože je to iba zbytočná strata energie. Darí sa vám a to je podstatné. radšej všetku vašu prebytočnú energiu zamerajte na vašu rodinu. môžete si byť istý, že to veľmi ocenia. Už dlhšiu dobu im chýba vaša spoločnosť a pozornosť. Využite na to aj nadchádzajúci víkend.**

Panna – vám ako nesmierne pracovitému znameniu musí byť ozaj ťažko, pretože ani tento týždeň sa vám v zamestnaní nebude vôbec dariť.Snažte sa obrniť trpezlivosťou, pretože by ste mohli podľahnúť depresiám a nervozite,ktoré by ste si ventilovali na vašich partneroch a rodine čo by bolo ozaj nevhodné, pretože sa vám maximálne snažia pomáhať zvládnuť toto pre vás zaťažkávajúce obdobie.  Víkend si rezervujte na oddych a relax.

Váhy – konečne aj pre vaše znamenie nastal čas,kedy všetkým vašim spolupracovníkom ,ale aj nadriadením budete môcť dokázať,že všetka vaša práca,ktorú vykonávate je dokonalá a do detailu prepracovaná, ktorú  dokážete iba vy povzniesť až na umelecké dielo. Ste naplnený šťastím a spokojnosťou s toho, že sa vám darí, čo prenášate aj na vašich najbližších a oni to nesmierne oceňujú. Víkend si môžete spríjemniť nejakou kultúrnou udalosťou.

Škorpión – čo viac si môžete priať ako to, že už ozaj dlhé obdobie ste úspešný vo všetkom, čoho sa chytíte? Šťastie vás neopúšťa ani tento týždeň a opäť sa bude týkať hlavne finančných záležitostí, preto neváhajte a využite to maximálne ako dokážete. Aj v láske počas týchto dní vládne planéta Venuša, takže ak ste nezadaný a túžite po úprimných citoch, máte možnosť stretnúť svoj proti pól. Vám zadaným vstupuje do vzťahu nový vietor. Prispôsobte preto tomu váš program počas nadchádzajúceho víkendu.

Strelec – ak ste si na tento rok naplánovali postup v kariérnom rebríčku, tak počas tohoto týždňa máte možnosť pre to urobiť veľký krok. Nebeská obloha vám praje, preto sa môžete pustiť do všetkého. Neexistuje žiadna prekážka,ktorá by vám zabránila dosiahnuť očakávaný úspech . Dokonca aj v otázke citov a lásky sú vám hviezdy maximálne naklonené. Ak túžite s partnerom po dieťatku, môžete sa o to počas týchto dní pokúsiť. Máte zároveň aj program na prichádzajúci víkend.

Kozorožec – Pracovne ste vyťažený čo vám vyhovuje zvlášť aj preto, lebo všetko stíhate a zvládate s ľahkosťou. Dokonca je vaša snaha a výkony ocenená nie len uznaním zo strany vašich nadriadených a kolegov, ale aj finančným ohodnotením. Ste príjemne naladený a vašu radosť a spokojnosť prenášate aj na vašich partnerov čím po dlhšom čase medzi vás opäť vstupuje pokoj a harmónia. Preto aj víkend sa snažte venovať iba im najlepšie niekde v nerušenom súkromí.

Vodnár – práca vám ide od ruky. Bez problémov zvládate aj náročne úlohy a dokonca cítite, že by ste zvládli ešte viac. Nemusíte byť pre to ani trochu nespokojný, pretože vaše výsledky vám zaručujú nie len spokojnosť všetkých zainteresovaných,a­le aj dobré finančné zaistenie. Rovnaká pohoda a spokojnosť prevláda aj vo vašom osobnom a rodinnom živote, takže si môžete dopriať aj trochu času a priestoru pre vaše záľuby a koníčky. Užite si to.

Ryby – aj keď tieto dni nebudete na pracovisku tak výkonný ako ste si už zvykli s predchádzajúcich nesmierne úspešných týždňov, predsa to bude dostačujúce a uspokojivé pre vašich nadriadených. O to viac budete mať čas užívať si lásky v spoločnosti vašich partnerov. Alebo, môžete si pozvať priateľov  a spoločne aj s nimi si naplánovať víkend niekde v prírode, alebo na nejakom spoločenskom podujatí a poriadne sa uvoľniť.

S astrológom a numerológom Mirom sa môžete skontaktovať cez jeho internetovú stránku www.miroastro.sk

Zdroj: redakcia BA24 Foto: Archív astrológa Mira

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM