Webnoviny - Futbal

Hološko predĺžil s Besiktasom do roku 2013

WEBNOVINY.SK

Bez názvuFoto: SITA

ISTANBUL 14. januára (WEBNOVINY) – Slovenský futbalový reprezentant Filip Hološko pôsobiaci v tíme aktuálneho tureckého šampióna Besiktas Istanbul predĺžil zmluvu so svojím súčasným zamestnávateľom. „Som veľmi spokojný. Ďakujem svojmu manažérovi, ktorý odviedol výbornú prácu. Som rád, že môžem ďalej hrať za Besiktas,“ cituje slová čoskoro 26-ročného útočníka (nar. 17. 1. 1984) jeho oficiálna internetová stránka. Podľa nového kontraktu by mal Hološko zostať hráčom Besiktasu do leta 2013.

„Nová zmluva, ktorá znie na tri a pol roka, je adekvátna Filipovým výkonom. Kontrakt sa síce nerodil ľahko, pretože so zástupcami istanbulského klubu sme mali štyri stretnutia. Výsledok rokovaní sa však dostavil a priniesol spokojnosť zainteresovaným stranám,“ povedal licenčný manažér bývalého hráča Trenčína, Liberca a Manisasporu Milan Lednický.

„Po ťažkom zranení som sa vrátil späť na trávnik a krátko na to spečatil nový kontrakt. Cítim veľkú pohodu. Teraz sa môžem plne koncentrovať na svoje výkony ako v Besiktasi, kde mi vytvárajú výborné podmienky, tak aj v národnom mužstve, s ktorým sme sa po prvý raz v histórii prepracovali na vrcholové podujatie,“ dodal na záver piešťanský rodák, ktorý pre zlomeninu nohy pauzoval tri mesiace. SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM