Krimi

HLUK a SMRAD z viac ako tisíc áut: Nepovolenú akciu v Bratislave prerušil zásah polície +VIDEO

Účastníci zrazu znemožňovali výjazd z parkoviska obchodného centra, púšťali hlasnú hudbu a bezdôvodnou jazdou v kruhovom objazde blokovali premávku.

Ilustračný obrázok k článku HLUK a SMRAD z viac ako tisíc áut: Nepovolenú akciu v Bratislave prerušil zásah polície +VIDEO
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Policajti riešili počas piatkového večera (28. 10.) v priestoroch parkoviska pred bratislavským obchodným centrom nelegálny tuningový zraz. Niektorým jeho účastníkom odobrali osvedčenia o evidencii vozidiel, ako aj tabuľky s evidenčnými číslami. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Viac ako tisíc áut

Bezodkladne po prijatí tejto informácie sme prijali potrebné opatrenia a na miesto bolo vyslaných viac ako 20 hliadok zložených z policajtov dopravnej, poriadkovej a kriminálnej polície,“ priblížil Szeiff. Tí po príchode na miesto zistili, že ide o viac ako 1000 motorových vozidiel a tomu zodpovedajúci počet účastníkov nelegálneho tuningového zrazu aj z Rakúska a Maďarska, pričom väčšie množstvo motorových vozidiel bolo upravených.

Účastníci zrazu mali podľa polície obmedzovať plynulosť cestnej premávky, znemožňovať výjazd z parkoviska, púšťať hlasnú hudbu alebo bezdôvodnou jazdou v kruhovom objazde blokovať premávku. „Policajti na mieste v tejto súvislosti zhromaždenie vozidiel monitorovali a pokiaľ to situácia umožňovala, vykonali potrebné bezpečnostné opatrenia,“ uviedol Szeiff.

Doplnil, že na základe získaných audiovizuálnych záznamov bude prebiehať zo strany policajtov príslušných útvarov bratislavskej polície ďalšie dokumentovanie priestupkov na úseku bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke a verejného poriadku.

Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM