Tlačové správy

Hlavné trendy v líčení, ktoré by ste mali vyskúšať do konca roka 2024

Môžete hovoriť donekonečna o trendoch v kozmetickom priemysle, pretože každý deň sa objaví niečo nové. Ak pôjdete na TikTok, zatočí sa vám hlava z množstva nových možností líčenia, manikúry a niektorých nových kozmetických procedúr.

Ilustračný obrázok k článku Hlavné trendy v líčení, ktoré by ste mali vyskúšať do konca roka 2024
Zdroj: makeup.sk

Na čo sa zamerať? Čo je teraz v móde a čo zmizne veľmi rýchlo? Čo stále zostáva klasikou a nadčasovosťou? Poďme na to!

Je možné predpovedať trendy v líčení na koniec jesene – začiatok zimy?

V dnešnom svete je ťažké niečo predpovedať. Rozhodne by sme sa nemali viazať na makeupy z prehliadkových mólov, pretože v súčasnosti udávajú trendy okrem trendov aj blogerky, influencerky a známe osobnosti. Nový trend v líčení  sa môže objaviť náhle a rýchlo sa stane populárnym.

Ak hovoríme o make-upe na módnej prehliadke, často môžete vidieť celkom kreatívny, extravagantný, veľmi odvážny, jasný vzhľad krásy, ktorý si nie každá žena môže v živote dovoliť. Je to skôr o inšpirácii a experimentovaní.

A predsa, existujú určité trendy, ktoré sú dnes aktuálne ako ich využiť a správne sa nalíčiť?

Vráťme sa k tomu, že teraz je taká rôznorodosť kultúr, že je ťažké vyčleniť nejaké konkrétne trendy a obmedziť fantáziu žien. Najrelevantnejším trendom je byť sám sebou a vytvoriť si svoj vlastný jedinečný štýl a vkus.

Ak hovoríme o trendoch na rok 2024, súdiac podľa prehliadok kolekcií, verejných vystúpení známych ľudí a trendov v sociálnych sieťach, možno identifikovať niekoľko hlavných trendov:

• akcent na žiarivých perách. Môžu to byť bobuľové odtiene rúžu alebo lesku, ale vizážisti sa takmer nedotýkajú očí. Na tvári možno nemáte vôbec žiadny make-up – stačí len svetlý rúž ktorý si nájdete na stránke makeup.sk;
• grafické linky nie sú novinkou, trend však pretrváva. Dlhé linky s jasnými čiarami, zdvojené , trojuholníkové , to všetko je teraz aktuálne;
• oči Eye Candy je to make-up s použitím neónových, fialových, ružových, modrých tieňov. Make-up by mal byť spojený s jasnými karamelmi;
• ako si namalovať oči? Je tu pre vás farebná maskara: ak chcete vyniknúť – vyniknite. Prečo neskúsite použiť zelenú, modrú alebo fialovú maskaru namiesto čiernej?

Pokračuje aj v súčasnosti trend minimalizmu v líčení?

Minimalizmus tu zostane a ja osobne dúfam, že ešte dlho. Žien čoraz viac ťahá k prirodzenosti. Týka sa to napríklad obočia, vidím nárast dopytu po prirodzenej farbe a čo najprirodzenejšom tvare. Prirodzenosť platí aj pre permanentný make-up obočia, očí, pier, predlžovanie mihalníc, tonálne produkty a farieb v líčení. Klienti a vizážisti čoraz častejšie používajú paletu blízku odtieňom pleti.

Pre inšpiráciu zvážte niekoľko možností súčasného make-upu.

Toto je malá časť trendov, ktoré sa stále držia na vrchole obľúbenosti a budú tam určite až do jari. Pamätajte si však na to hlavné: dnes si vytvárate pravidlá a určujete trendy. Hlavná je správna starostlivosť o pleť, vaša dobrá nálada a vnútorná harmónia!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: makeup.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM