Rôzne

Hlasujte za športovca Bratislavy a Bratislavského kraja

Hlas športovcovi alebo športovému kolektívu môže dať verejnosť v ankete, ktorá je zverejnená na webovej stránke hlavného mesta.

Ilustračný obrázok k článku Hlasujte za športovca Bratislavy a Bratislavského kraja
Zdroj: TASR

Bratislavčania sa aj tento rok môžu zapojiť do obľúbenej ankety o najúspešnejšieho športovca a športový kolektív Bratislavy a Bratislavského kraja 2017.

Hlasovanie je spustené na webovej stránke hlavného mesta a potrvá do 12. decembra 2017. Oficiálne vyhlásenie výsledkov sa uskutoční 21. decembra v Zrkadlovej sieni Primaciálneho paláca. Bratislava24.sk informovala Zuzana Onufer, hovorkyňa Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy.

Hlasovanie je spustené

Hlas športovcovi alebo športovému kolektívu môže dať verejnosť v ankete, ktorá je zverejnená na webovej stránke hlavného mesta. Hlasovanie je aktuálne už spustené a ukončené bude 12. decembra 2017. Každý hlas je možné dať iba jednému športovcovi/ko­lektívu v každej kategórii. V hlasovacom formulári je v každej kategórii aj voľná kolónka, v ktorej môžete dať svoj hlas inému kandidátovi, než ktorý je uvedený v zozname. Prílohou ankety je aj prehľad najlepších výkonov a výsledkov jednotlivých športovcov Bratislavy a Bratislavského kraja v roku 2017.

Oficiálne vyhlásenie výsledkov sa uskutoční 21.12.2017 v Zrka­dlovej sieni Primaciálneho paláca o 16:30 hod. za účasti ocenených športovcov, ich trénerov, rodinných príslušníkov, hostí a športovej verejnosti. Vyhlásení budú aj najlepší a najčastejšie ocenení športovci za posledných 25 rokov konania tohto podujatia v kategórii seniori, kolektív a telesne postihnutí športovci.

Podujatie organizuje hlavné mesto SR Bratislava v spolupráci s Bratislavským samosprávnym krajom a Bratislavským združením telesnej kultúry. Organizátori ocenia päť najúspešnejších športovcov seniorov, troch juniorov, najúspešnejší športový kolektív, troch talentovaných športovcov a trojicu najúspešnejších telesne postihnutých športovcov.

Ilustračný obrázok

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM