Rôzne

HLASUJTE: Na čo sa počas vianočných sviatkov najviac tešíte?

Na Vianoce sa teší azda každý. Deti na rozbaľovanie darčekov, dospelí zas na vianočnú pohodu v kruhu najbližších. Čo pre vás znamenajú najkrajšie sviatky v roku?

Ilustračný obrázok k článku HLASUJTE: Na čo sa počas vianočných sviatkov najviac tešíte?
13
Galéria
Zdroj: pixabay.com

Vianoce už klopú na dvere a prípravy na najkrajšie sviatky v roku sú v plnom prúde. Tí šťastnejší majú už nakúpené darčeky, vyzdobený stromček a napečené vianočné pečivo. Sú však aj takí, ktorí si tieto povinnosti nechávajú na poslednú chvíľu. Jedno ale platí pre všetkých. Na Vianoce sa, viac či menej, teší každý z nás.

Darčeky či rozprávky…

Väčšina dospelých zrejme najviac oceňuje voľný čas strávený s rodinou či priateľmi a samotnú atmosféru Vianoc. Deti sa zas celý rok nevedia dočkať, ako si pod stromčekom nájdu vysnívaný darček so svojím menom.

K Vianociam však patria aj ďalšie veci, bez ktorých si tieto sviatky len ťažko vieme predstaviť. Kto z nás sa napríklad neteší na štedrovečerný stôl? Mnohí už od rána myslia na vianočnú kapustnicu, kapra so zemiakovým šalátom alebo oblátky s medom.

Súčasťou sviatkov sú nepochybne aj koledy či vianočné rozprávky. Asi len na Vianoce dokážeme presedieť pol dňa pred televízorom a pozerať filmy, ktoré sme videli už minimálne desaťkrát.

A čo vy? Na čo sa počas vianočných sviatkov najviac tešíte? Bez čoho si neviete Vianoce predstaviť? O čom celý rok snívate?
Netreba však zabúdať, že Vianoce sú v prvom rade sviatky pokoja, lásky a radosti. Hlasovať môžete do nedele 17. decembra do 12:00 hod.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM