Maros Palesch Krimi

Hľadáme svedkov tragickej nehody na D2-jke

BRATISLAVA - MALACKY. Policajti z Okresného riaditeľstva PZ v Malackách žiadajú verejnosť o pomoc pri hľadaní svedkov tragickej dopravnej nehody, ku ktorej došlo dňa 05.08.2011 v čase približne o 17.35 hod. na diaľnici D2, na 30.932 km v smere z Brat

Pravdepodobnou príčinou dopravnej nehody bolo, že v súčasnosti neznámy vodič, zrejme nákladného motorového vozidla a nezistenej značky, nezabezpečil náklad na svojom vozidle, v dôsledku čoho mu z vozidla odletel zakladací klin. Motocyklista jazdiaci za ním sa nedokázal prekážke vyhnúť a predným kolesom narazil do zakladacieho klinu, čím sa stal motocykel neovládateľný a následne narazil do stredových zvodidiel diaľnice D2. Vodič motocykla (55 ročný muž z Českej republiky) Harley Davidson na mieste nehody podľahol následkom spôsobených zranení. Škoda na motocykli sa odhaduje na 2.200,–€.

Svedkovia predmetnej dopravnej nehody, ktorí videli ako k dopravnej nehode došlo a vedia poskytnúť informácie o jej priebehu a spôsobe jazdy neznámeho vodiča, prípadne bližšie informácie k neznámemu vozidlu a osobe vodiča sa môžu prihlásiť osobne na Okresnom riaditeľstve PZ v Malackách, alebo telefonicky na čísle 096151 36 34, príp. na bezplatnom čísle polície 158.

Zdroj: KR PZ Bratislava, František PECZÁR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM