Maros Palesch Krimi

Hľadá sa podvodník

BRATISLAVA, 03.06.2011. Policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri stotožnení muža na fotografii, ktorý je podozrivý z prečinu podvodu, z prečinu poškodzovania cudzích práv a prečinu falšovania a pozmeňovania verejnej listiny, úradnej pečate, úradnej

Uvedených trestných činov sa dopustil doposiaľ neznámy páchateľ tak, že v presne nezistenom čase a mieste si zadovážil občiansky preukaz a vodičský preukaz s údajmi na meno 40-ročného poškodeného muža z Malaciek. Následne tieto doklady predložil dňa 13.04.2011 v pre­dajni T-mobile ako pravé identifikačné doklady, na základe ktorých uzatvoril zmluvu so zamestnancom T-mobilu, ktorú v mene poškodeného podpísal a bol mu poskytnutý zľavnený mobilný telefón.

Nakoľko z doteraz vykonaných vyšetrovacích úkonov vyplýva, že na dokladoch je fotografia podozrivého muža vystupujúceho pod falošnou identitou, akékoľvek informácie vedúce k jeho stotožneniu nám oznámte na bezplatné číslo polície 158. Urobiť tak môžete aj prostredníctvom volania na číslo 09610 31705, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Zdroj + foto: KR PZ Bratislava, Tatiana Kurucová

podvodnik
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM