Krimi

Hasiči zasahujú blízko Modry. Z cesty vyletelo osobné motorové vozidlo

Hasiči zasahujú pri dopravnej nehode. Stala sa na ceste v smere z Modry do Budmeríc. Na mieste zasahujú tri bratislavské jednotky s jedným kusom techniky.

Ilustračný obrázok k článku Hasiči zasahujú blízko Modry. Z cesty vyletelo osobné motorové vozidlo
Zdroj: TASR

Dopravná nehoda

Hasiči zasahujú pri dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste v smere z Modry do Budmeríc. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

„Hasičská jednotka po príjazde na miesto vykonala prieskum, pri ktorom zistila, že ide o dopravnú nehodu osobného motorového vozidla, ktoré vyletelo z cesty a prevrátilo sa na strechu,“ uviedli hasiči. Na mieste zasahujú tri bratislavské jednotky s jedným kusom techniky. „Hasiči poskytujú prítomným osobám prvú pomoc a vykonávajú na vozidlách protipožiarne opatrenia,“ doplnili.

Polícia upozorňuje

Polícia zároveň upozorňuje vodičov v Bratislavskom kraji na zasnežený a zľadovatený povrch ciest a vyzýva ich k opatrnosti. Zároveň ich vyzýva, aby dbali na dodržiavanie bezpečnej vzdialenosti medzi vozidlami a znížili rýchlosť. Apeluje aj na chodcov, aby sa pred vstupom na vozovku presvedčili, že svojim pohybom na vozovke neohrozia seba ani ostatných účastníkov cestnej premávky.

Foto: Ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM