Aktualizované Krimi

VIDEO + FOTO: Hasiči v noci bojovali s obrovským požiarom autoservisu v Petržalke

Oheň sa rozšíril aj na vedľajšiu budovu. Podľa predbežných informácií sa pri požiari v Petržalke nezranila žiadna osoba.

Zdroj: Dnes24.sk

Bratislavskí hasiči v noci zasahovali pri obrovskom požiari v Petržalke.

Ničivý požiar autoservisu

Hasičom sa podarilo úplne zlikvidovať požiar autoservisu na Kaukazskej ulici v Petržalke, ktorý vypukol v noci na nedeľu. Informovala o tom hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru Zuzana Farkasová.

„Pri požiari, ktorý vypukol pred viac ako 12 hodinami, zasahovalo vyše 60 profesionálnych a dobrovoľných hasičov z Bratislavského kraja s 18 kusmi hasičskej techniky. Hasiči sa po zbalení vecných prostriedkov vrátia na svoje základne,“ uviedla Farkasová.

Požiar vypukol pred polnocou a rozšíril sa aj na vedľa stojacu budovu. Pri udalosti zasahovali hasiči zo všetkých bratislavských hasičských staníc, zo Záchrannej brigády HaZZ v Malackách a dobrovoľní hasiči z Ružinova, Petržalky, Rusoviec a Stupavy.

Škoda vzniknutá požiarom bola podľa Farkasovej odhadnutá na minimálne 600-tisíc eur.

„Podľa predbežných informácií sa pri požiari nezranila žiadna osoba. Z dôvodu, že predbežnú škodu odhadol majiteľ objektu na viac ako 200-tisíc eur, prišla v noci na miesto aj expertízna skupina z PTEÚ MV SR,“ informovala Bratislava24 hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

Správu budeme aktualizovať.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Požiar autoservisu v Petržalke
19
Galéria
Zdroj: HaZZ
Zdroj: Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM