Rôzne Správy

Frekventovanú cestu v Bratislave UZAVRÚ: Dôvodom sú cyklistické preteky

Uzavrú sa aj cesty na trase v smere na Kvetoslavov, Štvrtok na Ostrove, Tomášov, Zlaté Klasy, Senec, Blatné, Kaplná, Budmerice a ďalšie obce.

Ilustračný obrázok k článku Frekventovanú cestu v Bratislave UZAVRÚ: Dôvodom sú cyklistické preteky
Foto: Katarína Winklerová / Zdroj: Dnes24.sk

Bratislavská krajská polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia v súvislosti s cyklistickými pretekmi Okolo Slovenska, ktoré sa začnú v utorok 13. septembra v Petržalke. Informuje o tom na sociálnej sieti.

Petržalka

„Trinásteho septembra sa bude konať prológ v mestskej časti Bratislava – Petržalka. Z toho dôvodu bude od 7.00 h uzavretá ulica Starohájska v úseku Kutlíkova – Osuského,“ upozornila bratislavská polícia.

O 12.00 h bude uzavretá ulica Kutlíkova (v smere od ulice Romanova) a Dolnozemská cesta v úseku od Mamateyovej po Betliarsku ulicu. Predpokladaný čas ukončenia obmedzení je približne o 19.00 h.

MHD

V utorok v čase medzi 12:00 a 20:00 kvôli spomínanému uzatvoreniu cesty linky 90 a 98 budú presmerované na obchádzkové trasy cez Petržalku. Informoval o tom portál imhd.sk

Linka 90 bude obsluhovať všetky svoje zastávky, môže však prísť k predĺženiu jazdnej doby do 5 minút medzi zastávkami Žehrianska a Ekonom. univerzita obojsmerne.

Linka 98 nebude obsluhovať zastávky Malý Draždiak a Starý háj. Zastávka Kutlíkova v smere jazdy na Kukučínovu bude obsluhovaná na nástupišti A na Romanovej ulici (nástupište linky 83).

Zo Šamorína do Trnavy

V stredu 14. septembra sa podľa slov polície uskutoční etapa zo Šamorína do Trnavy po cestách okresov Senec a Pezinok. Polícia uviedla, že štart je o 13.45 h.

V dostatočnom časovom predstihu sa uzavrú aj cesty na trase v smere na Kvetoslavov, Štvrtok na Ostrove, Tomášov, Zlaté Klasy, Senec, Blatné, Kaplná, Budmerice, Častá, Modra, Budmerice a ďalej po cestách v Trnavskom kraji,“ priblížila polícia.

Polícia doplnila, že preteky potrvajú až do soboty 17. septembra, pričom pretekári prejdú celým Slovenskom až do Košíc.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM