Rôzne

FOTO: V Záhorskej Bystrici počas leta opravujú školy aj športoviská

Okrem toho pracovníci z ekočaty upravovali zeleň, orezávali konáre tak, aby nezasahovali do elektrického vedenia a aby na Donskej bol lepší prejazd motorových vozidiel.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: V Záhorskej Bystrici počas leta opravujú školy aj športoviská
4
Galéria
Zdroj: Bratislava - Záhorská Bystrica

V Záhorskej Bystrici sa počas leta pilne pracuje. Vynovoval sa najmä areál školy, vybudovali sa nové chodníky, obnovili lavičky a dokončila sa výstavba oporného múru medzi športovou halou a ostatnými športovými plochami. Rekonštrukčné práce stáli takmer 46-tisíc eur. Bratislava24.sk o tom v mene vedia mestskej časti informovala Silvia Vnenková.

Opravujú a orezávajú

Podľa harmonogramu pokračuje aj nadstavba MŠ. „Počas letných prázdnin, kedy športoviská oddychujú od sezónnych zápasov, sme zabezpečili na našom futbalovom ihrisku veľkú údržbu. Pieskovanie spolu s aerifikáciou a hnojenie. Naša nová športová hala sa takisto pomaly pripravuje na súťažné zápasy. Prednedávnom sme do nej zabezpečili florbalové mantinely. Vo výrobe máme a čoskoro už očakávame aj tribúnu pre fanúšikov,“ uvádza Vnenková.

Okrem toho pracovníci z ekočaty upravovali zeleň, orezávali konáre tak, aby nezasahovali do elektrického vedenia a aby na Donskej bol lepší prejazd motorových vozidiel. V Záhorskej Bystrici nezanedbali ani detské ihrisko na Strmých vŕškoch. Pokosili celý areál aj jeho okolie.

K zveľadeniu Záhorskej Bystrice prispelo aj mesto, keď dokončilo rekonštrukciu poslednej časti Bratislavskej ulice od Slovnaftu až po výjazd na D4.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM