Rôzne

FOTO: Parlament sa pripravuje na najkrajšie sviatky v roku

Tohtoročné adventné obdobie v parlamente spríjemní zvedavý Anjelik, ktorý sa každé ráno skryje niekde v budove a vy môžete pomáhať s jeho hľadaním.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Parlament sa pripravuje na najkrajšie sviatky v roku
7
Galéria
Zdroj: Národná rada SR

V Bratislave už žiari niekoľko vianočných stromčekov, ktorých úlohou je navodiť sviatočnú atmosféru najkrajších sviatkov v roku. Nájdete ich v nákupných centrách, na námestiach a už aj v parlamente.

Vianoce v parlamente

„Vianoce sa nám už nezadržateľne blížia, a preto sa aj my v parlamente patrične pripravujeme na najkrajšie sviatky v roku. Tohtoročné adventné obdobie sme sa vám rozhodli spríjemniť s veselým a najmä zvedavým Anjelikom. Tento Anjelik sa každé ráno skryje niekde niekde v parlamente. Pri jeho hľadaní budeme potrebovať aj vašu pomoc,“ informuje Národná rada Slovenskej republiky (NR SR).

Vaša pomoc by mala spočívať v tom, že budete hádať, kde sa podľa vás Anjelik schováva. Zároveň sa na stránke NR SR dozviete niečo zaujímavé zo zákulisia budovy a z histórie Národnej rady SR.

„Pretože parlament, to nie sú len poslanci, v našej budove sa totiž nachádza veľa hodnotných a pútavých vecí, ktoré si zaslúžia našu pozornosť. Sú tu vzácne obrazy, sochy významných osobností našich dejín, pozoruhodné historické predmety, zaujímavé dokumenty a ďalšie cenné umelecké diela,“ približuje NR SR.

A tak sa každý deň až do Vianoc dozviete niečo zaujímavé spoza parlamentných mú­rov.

Vianoce v parlamente 2018
7
Galéria
Zdroj: Národná rada SR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM