Samospráva

Festival priateľstva Milujem svoje mesto spojí dobrovoľníkov v Karlovej Vsi

Dobrovoľníci zveľadia a poupratujú priestory Miestnej knižnice v Karlovej Vsi a zrevitalizujú hracie a športové prvky v parku SNP v Líščom údolí.

Ilustračný obrázok k článku Festival priateľstva Milujem svoje mesto spojí dobrovoľníkov v Karlovej Vsi
Zdroj: TASR

Karlova Ves sa opätovne zapojí do festivalu priateľstva a dobrovoľníckej pomoci Milujem svoje mesto. V sobotu (7.10.) zveľadia a skrášlia viaceré miesta mestskej časti.

Dobrovoľnícka akcia

„Dobrovoľníci zveľadia a poupratujú priestory Miestnej knižnice v Karlovej Vsi a zrevitalizujú hracie a športové prvky v parku SNP v Líščom údolí. Taktiež poupratujú priestory v dennom centre na Lackovej ulici, kde domaľujú aj jeho fasádu,“ uvádza mestská časť na svojej webovej stránke. Aktivity i verejné priestranstvá pre dobrovoľnícke aktivity navrhol karloveský miestny úrad. Zabezpečí tiež materiál a pracovné náradie. „Na brigáde sa zúčastnia aj pracovníci nášho úradu,“ uvádza samospráva.

Milujem svoje mesto je dobrovoľnícka akcia, ktorú organizuje platforma Kresťania v meste v spolupráci s viacerými mestskými časťami. Počas festivalu prebiehajú na rôznych miestach Bratislavy dobrovoľnícke brigády a zároveň je pripravený sprievodný program. Poslaním festivalu je povzbudiť ľudí do dobrovoľníckych aktivít, vzájomnej pomoci a spoločnej služby.

Ilustračné foto

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM