KAW Kultúra

FESTIVAL, na ktorom si oblížete všetky prsty: Na raj GURMÁNOV sa zmenia ďalšie časti Bratislavy

Príjemné letné podujatie putuje do Dúbravky aj Devínskej Novej Vsi. S priateľmi či rodinou si môžete naplno vychutnať skvelé jedlo a dobrú zábavu.

Ilustračný obrázok k článku FESTIVAL, na ktorom si oblížete všetky prsty: Na raj GURMÁNOV sa zmenia ďalšie časti Bratislavy
8
Galéria

Lákavé podujatie plné gastro zážitkov si prednedávnom vychutnali obyvatelia Vrakune. Teraz sa presúva do Dúbravky a neskôr aj do ďalších mestských častí Bratislavy.

Skvelé gastro zážitky

Nebudú chýbať majstri slovenskej kuchyne, klasika v podobe chutných langošov, palacinky či buchty. Na svoje si však prídu aj fanúšikovia medzinárodnej kuchyne. Pestré menu doplní ponuka vín, remeselného piva či miešaných alkoholických aj nealkoholických nápojov.

Street food festival odštartuje pred Domom kultúry v Dúbravke v stredu 4. augusta. Dobre sa najesť a zabaviť budete môcť až do nedele 8. augusta, každý deň od 11.00 do 21.30 hod. Akciu organizuje občianske združenie Skrášlime Slovensko v spolupráci s mestskou časťou Dúbravka.

Gurmáni nezostanú smutní ani po skončení festivalu v Dúbravke. Podujatie budú môcť navštíviť každý týždeň, až do konca augusta, vždy v inej mestskej časti Bratislavy:

11. – 15. augusta / Devínska Nová Ves / Istrijská ul.

12. – 15. augusta / Ružinov / Dulovo námestie

18. – 22. augusta / Vrakuňa / Vrakunská promenáda

25. – 29. augusta / Rača / parkovisko pred Nemeckým kultúrnym domom

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Street food na Duláku
8
Galéria
Zdroj: Maroš Mačuha FB
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM