Aktualizované han Krimi

EVAKUÁCIA polikliniky v Petržalke: Robotníci natrafili na muníciu, nepremávala ani MHD! FOTO

Pre nález munície evakuovali zdravotné stredisko na Strečnianskej ulici v bratislavskej Petržalke.

Ilustračný obrázok k článku EVAKUÁCIA polikliniky v Petržalke: Robotníci natrafili na muníciu, nepremávala ani MHD! FOTO
12
Galéria

Bratislavská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Našli sa tam dva kusy nábojov do tanku. „Podľa doterajších informácií sa munícia našla pri výkopových prácach,“ uviedla polícia. Na miesto bol privolaný aj pyrotechnik.

Dopravný podnik Bratislava na svojom webe informuje, že obojsmerne prerušil premávku liniek mestskej hromadnej dopravy 95 a 192. „Dotknuté linky premávajú odklonom cez Šintavskú – Budatínsku a Lietavskú,“ doplnil dopravca. Zastávka Strečnianska je aktuálne bez obsluhy.

Ako to prebiehalo

„Prišli sem policajti a celé stredisko evakuovali. Povedali, že ide o nájdenú muníciu,“ prezradila nám pracovníčka na informáciách polikliniky. Polhodinu pred dvanástou hodinou však už muži zákona odišli a robotníci, ktorí pracujú na výkopových prácach novej trate električky, mali obedňajšiu prestávku.

„Ono sa zdá, že je to sranda, ale na tých miestach, kde teraz kopú, toho môže byť oveľa viac. Počas druhej svetovej vojny na tých miestach boli sklady munícií,“ zaspomínal dôchodca, ktorý čakal pred zdravotným strediskom.

„Policajti prišli, všetko zabezpečili a to je dobré. Predstavte si, že by to vybuchlo…“ doplnil starší pán.

Následne polícia na Facebooku potvrdila, že sa situácia dostala do normálu: „Munícia bola na mieste policajnými pyrotechnikmi zaistená, zdravotné stredisko je opäť sprístupnené a doprava v okolí miesta nálezu munície je obnovená.“


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Môže vás zaujímať:

Zdravotné stredisko v Petržalke evakuovali
12
Galéria
Zdroj: Bratislava.dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM