han Rôzne

Nová Eurovea OTVÁRA brány už tento týždeň: LÁKAŤ bude známy obchod s mega ZĽAVAMI!

Obľúbené nákupné centrum na brehu Dunaja sa rozšíri. Tešiť sa môžu hlavne milovníci nakupovania, pretože pribudne viac ako tristo obchodov. Jeden z nich je však špeciálny!

Ilustračný obrázok k článku Nová Eurovea OTVÁRA brány už tento týždeň: LÁKAŤ bude známy obchod s mega ZĽAVAMI!
Zdroj: Facebook.com/YIM.BA - Yes In My Bratislava

Azda najväčšou vychytávkou nového komplexu je prepojenie Eurovea 2 s mrakodrapom Eurovea Tower. Práve táto vysokánska budova je totiž prvým mrakodrapom na Slovensku!

Slávnostné otvorenie pre verejnosť je naplánované na 25. máj. Práve milovníci nákupov si prídu na svoje. Veď ako uvádza portál eurovea.sk, k dispozícii bude 320 prevádzok, 4 000 parkovacích miest, 17 kinosál, promenáda pri Dunaji, ale aj 5 ihrísk a športovísk.

Nová predajňa

Tí, ktorí majú v pláne nakupovať nové kúsky do svojho šatníka, ocenia nový obchod v Bratislave. Ide o HalfPrice, ktorý už rozbehol predaj v Nitre, Zvolene a v Žiline, ale až teraz v hlavnom meste. Uvádza to portál Bratislavské noviny, kde pripomínajú, že si nemáte nechať ujsť príležitosť na módny lov za bezkonkurenčné ce­ny.

„Nech vás niekto uštipne! Lebo ak milujete módu, vyhľadávate značkové a unikátne veci od známych návrhárov, potom zvýsknete od nadšenia. HalfPrice je obrovská dávka príležitostí plná trendového oblečenia, obuvi, kozmetiky a domácich potrieb,“ píše sa na webe tohto reťazca.

A môžete si byť istí, že niektoré zľavy budú mimoriadne veľké, až o 80 % lacnejšie.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM