Rôzne Správy

Erotický salón ukrytý za stánkom s kebabom: Čo sa zmenilo po pár mesiacoch?

V máji minulého roka Bratislavčanov šokovala správa o tom, že za stánkom s kebabom funguje dobre utajený erotický salón. Tam počas pandémie a najprísnejších opatrení poskytovali služby zákazníkom.

Ilustračný obrázok k článku Erotický salón ukrytý za stánkom s kebabom: Čo sa zmenilo po pár mesiacoch?
Zdroj: Facebook.com/Rudolf Kusý

Pri zastávke autobusu na Stromovej ulici na Kramároch vyrástol nenápadný bufet. Vpredu ponúkal rýchle občerstvenie, no v jeho ďalšej prístavbe sa ukrýval erotický salón, kde pracovníčky aj počas pandémie „na čierno“ ponúkali služby klientom.

Kebab aj erotika

Ako po prevalení tohto „prípadu“ informoval starosta Nového Mesta Rudolf Kusý, samotný stánok mal povolenie formou ohlášky, jeho ďalšie prístavby však už boli načierno a povestnou čerešničkou bolo prevádzkovanie erotického salónu v zadnej časti.

Sám starosta sa vtedy pustil do vybavovania. „S majiteľom stánku sme nenašli spoločnú reč, preto som sa stretol s majiteľom pozemku – starším Kramárčanom, pánom Ouzkým a jeho vnukom. S majiteľom stánku ukončia nájomnú zmluvu, stánok od neho odkúpia, rozoberú a nahradia niečím „normálnym“. A priestor okolo upravia,“ opísal v máji minulého roka ich dohodu Rudolf Kusý.

Bufet aj salón sú preč

Takmer po roku sa situácia zmenila a všetko je na poriadku. Ako referoval Rudolf Kusý na sociálnej sieti, bol sa v januári na mieste pozrieť a skontrolovať, či sa veci pohli dopredu. „Našťastie, pôvodný bufet s pochybnou povesťou je preč a nový nájomca tam chce v nových priestoroch prevádzkovať normálny slušný fast food,“ uviedol Kusý.

„Samozrejme, ak získa všetky príslušné povolenia a splní všetky podmienky. Požiadal som ho, aby okolie svojho stánku zmenil na skutočne príjemné a čisté miesto a nezabudol na zeleň. Spolu s majiteľom pozemku prisľúbili, že urobia pre to všetko. Verím, že sa sem už nebudem musieť vracať,“ dodal starosta Nového Mesta.

Takto vyzeralo miesto v máji minulého roka:

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM